Pozadí stránky
Pozadí stránky

Získejte 1 e-knihu měsíčně jen za 149 Kč
27. 2. 2019 12:47 | Patricie Kolohnátková

Získejte 1 e-knihu měsíčně jen za 149 Kč

Čtete rádi a pravidelně? Anebo jste si naopak dali předsevzetí, že byste v roce 2020 chtěli zvládnout přečíst více knih? Pak byste si měli aktivovat službu Moje kniha měsíce. Nejen, že vás bude motivovat ke čtení, ale navíc můžete získat e-knihy z nabídky O2 Knihovny i za méně než polovinu.

Za službu Moje kniha měsíce zaplatíte jednou měsíčně částku 149 Kč. Za to si pak každý měsíc můžete vybrat jakoukoliv e-knihu z naší nabídky a na její ceně přitom nezáleží. Nárok na jednu e-knihu měsíčně vám zkrátka bez jakýchkoliv řečí připíšeme na váš účet.

Aktivujte si službu Moje kniha měsíce

Za 149 korun tak můžete třeba získat bestseller Romana Vlacha Na volné noze, kdy ušetříte 350 korun, nebo průvodce 101 kultovních filmů, které musíte vidět, než umřete, na kterém ušetříte 186 korun. Na Čtyřhodinovém pracovním týdnu od Timothyho Ferrise dostanete slevu 130 korun, a pokud toužíte po drsné krimi ze severu Evropy, za jeden z nejprodávanějších titulů současnosti - Lazara od Larse Keplera - ušetříte rovnou stokorunu. 

Za Moji knihu měsíce budete platit jednou měsíčně v rámci vašeho vyúčtování. A pokud se z jakéhokoliv důvodu rozhodnete, že už službu nechcete, o e-knihy, které jste si do té doby stáhli, se nemusíte bát, zůstávají vám napořád. 

Více informací o službě Moje kniha měsíce

Bát se ale ani nemusíte v případě, že si některý měsíc zapomenete e-knihu stáhnout. Nevyčerpaný kredit se automaticky převádí do dalšího měsíce, a to až třikrát za sebou.

E-knihy můžete číst tak, jak jste zvyklí. K dispozici je samozřejmě mobilní aplikace pro Androidy i iOS s názvem O2 Knihovna. V ní vedle nabídky nových e-knih, audioknih, časopisů nebo uvítacích melodií najdete i čtečku, ve které si stažené e-knihy pohodlně přečtete třeba po cestě autobusem.

Stahujte aplikaci O2 Knihovna

Díky nové službě „Send To Kindle”, kterou jsme před nedávnem spustili, si své e-knihy také můžete kliknutím na jedno tlačítko poslat do čtečky od Amazonu. E-knihy si ale můžete také stáhnout do počítače a nahrát do jakékoliv čtečky nebo zařízení, které používáte.

Máte už službu Moje kniha měsíce aktivní a nevíte, jestli jste si už tento měsíc e-knihu stáhli, nebo ne? Poznáte to jednoduše ať už v mobilní aplikaci nebo na webu O2 Knihovna. Pokud jste si e-knihu zatím nezakoupili, bude se vám zobrazovat tlačítko s nápisem „Získat”. V případě, že už jste tento měsíc službu využili, u e-knih budete mít tlačítko s nápisem „Koupit”.

Ať už chcete víc číst nebo zkrátka hledáte nejnovější bestsellery i obsáhlé publikace za skvělou cenu, služba Moje e-kniha měsíce vám splní obojí. Jediné, co bude na vás, je mít šťastnou ruku s výběrem těch nejlepších příběhů, které v O2 Knihovně máme. A my vám přejeme co nejlepší čtenářské zážitky.

Aktivujte si službu Moje kniha měsíce