Pozadí stránky
Pozadí stránky

Do PUBG se řítí invaze zombií. Hra se spojí s legendou hororu Resident Evil
12. 2. 2019 9:50 | Martin Havlíček

Do PUBG se řítí invaze zombií. Hra se spojí s legendou hororu Resident Evil

Pokud nehrajete „jen“ na mobilu, ale máte také herní PC nebo konzoli, možná jste zaznamenali vydání hry Resident Evil 2, která je předělávkou stejnojmenného hororu z prvního PlayStationu. Během února Resident Evil 2 zavítá i na naše mobily. Nikoli jako samostatná hra, před zombiemi budeme prchat ve speciálním, časově limitovaném módu pro PlayerUnknown’s Battlegournds Mobile.

Nový Sunset mód se momentálně testuje, takže si můžeme udělat obrázek o tom, co nás čeká. Základní úkol je stejný jako ve standardní hře: přežijte co nejdéle. Rozdíl je v tom, že kromě ostatních hráčů vám jdou po krku také zombie a další příšery z Resident Evil 2. Nemrtví proudí na bojiště po vlnách a každá je větší než ta předchozí. Za likvidaci zombíků jsou hráči odměňováni municí, novými zbraněmi a předměty, které vám poskytnou výhodu před soupeři. Za skolení větší příšery můžete klidně dostat odstřelovačku a osminásobnou optiku navrch.

TIP K tomu, abyste si koupili hru na Google Play, nepotřebujete platební kartu. Pokud „kreditku“ nemáte nebo se ji zdráháte zaregistrovat v online obchodě, můžete si zvolit platbu přes operátora. Nákup aplikace se objeví ve vašem měsíčním vyúčtování!

Zombie nákaza propukne na mapě Erangel, ale je možné, že se časem rozšíří i na další bojiště. Otázkou je, jak dlouho zůstane mód Sunset ve hře. Časově limitované akce trvají obvykle jen pár týdnů. Jisté ani není, kdy přesně se spustí. Očekává se, že by se tak mělo stát v druhé polovině února. Poznáte to hned – v hlavní nabídce se ozve strašidelná melodie z Resident Evil 2!