Pozadí stránky
Pozadí stránky

Vytvořte si na Spotify osobní hudební vizitku! Poradíme, jak na to
13. 2. 2019 14:56 | Martin Havlíček

Vytvořte si na Spotify osobní hudební vizitku! Poradíme, jak na to

Dokážete si tipnout, kolik hodin jste strávili v roce 2018 poslechem hudby na Spotify? Stránka SpotifyWraped.com vám to spočítá na hodinu přesně a podobných, zajímavých údajů tam najdete ještě víc. Například to, jakého interpreta jste si poslechli jako prvního nebo z jakého roku je nejstarší album. Každá hudební statistika je v něčem výjimečná. Někdo se dozví, nakolik se jeho vkus liší od mainstreamu, jiný uživatel bude pro změnu upozorněn na to, že poslouchá neobvyklý žánr a podobně. Každého však na konci čeká vizitka se seznamem nejoblíbenějších umělců, preferovaným žánrem, nejposlouchanějších skladeb a údajem, jak dlouho měl v daném roce Spotify zapnuté.

Stejně jako v předešlém ročníku SpotifyWraped je na základě statistik vygenerován playlist stovky TOP skladeb neboli sto písníček, které jste si v roce 2018 pouštěli nejčastěji. Pokud jste jako my a neustále „točíte“ do kola stejná alba, tak se budete možná divit, co všechno se do stovky nej vešlo…

Novinkou oproti minulému ročníku je playlist Tastebreakers. Jde o výběr padesáti skladeb od interpretů, které vůbec neposloucháte, ale chytré algoritmy Spotify mají za to, že by se vám mohly líbit. U výběru skladeb na míru v Discover Weekly se nám do vkusu trefují týden co týden, tak proč to nezkusit?

Víte, že… Spotify Premium má i výhodné rodinné předplatné? V rámci jednoho O2 vyúčtování můžete platit Spotify Premium až pro šest členů rodiny. Cena je pouhých 229 Kč měsíčně, to je méně než 50 korun za jednoho!

SpotifyWrapped je jednou z mnoha výhod placené verze Spotify. U bezplatné verze ani nedává smysl vzhledem k tomu, že nemáte přímou kontrolu nad tím, co posloucháte. Kromě toho v Premium získáte možnost poslechu offline, vysokou kvalitu přehrávání a nebudou vás tu otravovat žádné reklamy.