Pozadí stránky
Pozadí stránky

Delta Force: Hawk Ops přinese napínavé bitvy jako z filmu Černý jestřáb sestřelen
21. 3. 2024 20:11 | Michal Burian

Delta Force: Hawk Ops přinese napínavé bitvy jako z filmu Černý jestřáb sestřelen

Experti na mobilní hry z čínské společnosti TiMi Studio Group po Call of Duty: Mobile přicházejí s další multiplayerovou akční hrou z pohledu první osoby. Tentokrát na operační systémy Android a iOS přinesou návrat legendární značky Delta Force. Ta vznikla v roce 1998.

Hra se jmenuje Delta Force: Hawk Ops a zaměří se na taktické přestřelky v příběhové kampani pro jednoho hráče i tuhé bity proti jiným hráčům. Příběhová kampaň bude mít několik hodin a je zpracovaná filmově po vzoru válečného akčního snímku Černý jestřáb sestřelen, jenž v roce 2001 natočil Ridley Scott o událostech během vojenské operace Operace Gothic v somálském Mogadišu. Oproti filmu jsou události zasazeny do roku 2035 v hlavním městě Somálka, kde na hráče čekají pouliční boje, noční operace a další napínavý akční obsah.

Delta Force: Hawk Ops přinese napínavé bitvy jako z filmu Černý jestřáb sestřelen

Vedle kampaně tady budou operace zahrnující další režimy. Tím nejoblíbenějším má být boj proti nepřátelům ovládaných umělou inteligencí a jiným hráčům. Tato operace se jmenuje Hazard Operations. Hráči jsou rozděleni do několika tříčlenných týmů s různou specializací. Cílem je porazit nepřítele a uniknout z mapy. Další možností jsou klasické bitvy proti protivníkům řízeným počítačem v módu Havoc Warfare podporujícím 32 hráčů. Tady budete jednou bránit a jednou útočit. Do bitev promluví rovněž obrněná a terénní vozidla, vrtulníky, tanky, lodě či drony.

Delta Force: Hawk Ops očekávejte v letošním roce pro Android, iOS a velké platformy v čele s počítačem a konzolemi PlayStation a Xbox.