Pozadí stránky
Pozadí stránky

Call of Duty: Warzone rozpoutá bitvu na mobilech
29. 2. 2024 12:44 | Michal Burian

Call of Duty: Warzone rozpoutá bitvu na mobilech

Dlouho očekávaný příchod Call of Duty: Warzone Mobile se blíží. Mobilní verze populární série stříleček byla dříve slíbena na jaro tohoto roku. Nová upoutávka prozradila datum spuštění. Hráči se na napínavé multiplayerové boje na chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy Android a iOS mohou těšit od 21. března.

Call of Duty: Warzone Mobile bude možné bezplatně stáhnout z Google Play Store a Apple App Store, kde je nyní dostupná předběžná registrace slibující různé bonusy v podobě kosmetických věcí. Této příležitosti mělo využít už 50 milionů hráčů.

Call of Duty: Warzone Mobile nabídne battle royale i standardní multiplayerové bitvy proti týmům na známých mapách Verdansk a Rebirth Island. V prvním případě bude hostit až 120 hráčů. V tom druhém potom 48 hráčů. V podstatě je to původní Warzone pro mobilní zařízení. Společnost Activision hodlá zážitky propojit a jakmile se hráči přihlásí na svůj účet, budou moci využívat dříve odemčený a zakoupený obsah z her Modern Warfare 3 a Warzone dostupných na počítačích a herních konzolích.

VYSVĚTLENÍ: Battle royale je speciální režim, jenž kombinuje přežití, průzkum a soupeření „do posledního dechu“. Obvykle hráči začínají s minimálním vybavením a jejich úkolem je najít zbraně, lékárničky a další vybavení, aby se jim podařilo stát posledním přeživším.

„Call of Duty: Warzone Mobile přináší rychlou a vysoce oktanovou online hratelnost s možnostmi nastavení a přizpůsobení na nejvyšší úrovni. Čekání na pohlcující a moderní grafiku na mobilních zařízeních je u konce“ uvádí sebevědomě společnost Activision v prohlášení. Pro tu je důležité dotykové ovládání na obrazovce mobilu/tabletu, stejně tak podpora ovladačů pro pohodlnější hraní.

Hráči na mobilech a tabletech budou mít možnost si nastavit grafiku, na výběr budou režimy pro upřednostnění grafické kvality nebo výkonu, aby hra na vašem zařízení bez problému fungovala. Při čekání na Warzone Mobile si můžete stáhnout Call of Duty Mobile.

Call of Duty: Warzone rozpoutá bitvu na mobilech

Call of Duty: Warzone rozpoutá bitvu na mobilech