Pozadí stránky
Pozadí stránky

Březnová romantika se slevou 30 %
4. 3. 2024 8:50 | Patricie Kolohnátková

Březnová romantika se slevou 30 %

Chcete se trochu zasnít a zažít pořádnou dávku vzrušení, anebo jen toužíte po fantastickém příběhu? Pokud je vaše odpověď aspoň jednou ano, zbystřete: v březnu jsme pro vás v O2 Knihovně připravili tituly, které jsou romantikou doslova prošpikované. Všechny si je navíc můžete až do 15. 3. stáhnout se slevou 30 %. Mezi sázky na jistotu patří romány od Meghan March, Elle Kennedy, Kristen Callihan, L. J. Shen či dua Vi Keeland a Penelope Ward. Jestli nedáte dopustit na české autory, vybírejte Halinu Pawlovskou, Miloslava Švandrlíka, nejnovějšího Saturnina či skvělou Martinu Boučkovou. Našich 5 tipů, s nimiž chybu určitě neuděláte, pak najdete v následujícím článku.

DIVOKÝ PRINC

Meghan March

Žánr: Světová literatura, pro ženy, erotika

Americkou autorku Meghan March všichni milujeme proto, že pro pikantnosti nikdy nechodí daleko. Ale i proto, že s jejími postavami je to téměř vždycky láska na první pohled. Stejné je to i v případě trilogie Savage, jejíž první díl dostal jméno Divoký princ. Ten vás vezme do New Orleans, stejného prostředí, kde se odehrával Nemilosrdný král. A hlavním hrdinou je tentokrát krutý princ města, jehož cílem je zkrotit svou novou posedlost v podobě Temprance Ransomové. Podaří se mu to?

Hodnocení na Databázi knih: 87 %

Březnová romantika se slevou 30 %

HŘÍŠNÁ NOC

Elle Kennedy

Žánr: Světová literatura, pro ženy

Že se protiklady přitahují, potvrzuje skvělý román Elle Kennedy s názvem Hříšná noc. Na jedné straně je tu Skyler, hodná holka, která hledá hlavně zázemí, jistotu a strašně nerada riskuje. Ale jen do té doby, než potká bývalého zápasníka Gage, který je nyní majitelem úspěšného nočního klubu v Bostonu. Gage ji nejdřív odmítá, potom ale neodolá i přesto, že ví, že kvůli jeho temné minulosti nemají žádnou budoucnost. Skyler je ale houževnatější, než vypadá. Co víc: za svého muže je připravena bojovat.

Hodnocení na Databázi knih: 88 %

Březnová romantika se slevou 30 %

JAX

Kristen Callihan

Žánr: Světová literatura, pro ženy, erotika

Znáte tetralogii VIP americké spisovatelky Kristen Callihan? Pokud ne, máme pro vás román Jax, který se stejně jako ostatní díly točí kolem nejslavnější rockové kapely na světě Kill John. Hlavní hrdinkou je drzá Stella, jež na začátku vyfoukne jednomu hezounovi poslední kelímek oblíbené zmrzliny. Pak zjistí, že jde o jejího nového, pěkně otravného souseda s děsně otravnou vlastností: nejradši totiž hraje ve svém obýváku na kytaru. Úplně nahý.

Hodnocení na Databázi knih: 88 %

Březnová romantika se slevou 30 %

ZLOMENÝ RYTÍŘ

L. J. Shen

Žánr: Světová literatura, pro ženy, erotika

Jedna stydlivka, která vlastně není tak stydlivá, protože pod slupkou milé holky přesně ví, co chce. A jeden fotbalista, kterého všichni zbožňují hlavně díky tomu, jak je nádherný, silný a slavný. To je Luna a Knight, kamarádi od dětství. Jenže Luna už není tím, kým bývala, a místo ochránce, jímž jí Knight byl před lety, touží hlavně po tom vtipném klukovi, který ji tehdy naučil nadávat ve znakové řeči. Získá jeho srdce, anebo vše skončí kvůli tomu, že ne každý rytíř je zároveň i hrdina?

Hodnocení na Databázi knih: 88 %

Březnová romantika se slevou 30 %

DOKONALÁ HRA

Penelope Ward, Vi Keeland

Žánr: Světová literatura, pro ženy, román

Královny romantiky Penelope Ward a Vi Keeland přicházejí s románem Dokonalá hra. Všechno začíná v momentě, kdy malý syn Presley zdědí polovinu starého hostince. Ona se proto rozhodne, že se sem nastěhují a domu dají novou šanci. Stěhuje se sem i majitel druhé poloviny Levi Miller, to je ale to poslední, v čem se shodnou. Zatímco totiž Presley touží penzion zrekonstruovat a provozovat, Levi chce vše prodat. Pak ale uzavřou sázku - pokud se Presley podaří do konce léta přivítat první hosty, podnik si nechají. Jestli jde o sázku na jistotu, nebo cestu do pekel, zjistíte v románu Dokonalá hra.

Hodnocení na Databázi knih: 83 %

Tip!

Darujte e-knihu s O2 Knihovnou

Víte, že na O2 Knihovně můžete e-knihy, audioknihy i magazíny také darovat? U každého titulu stačí kliknout na tlačítko Koupit jako dárek, v dalším kroku přidat osobní vzkaz a poté zvolit, jestli se má dárek odeslat hned, anebo třeba až na Štědrý den. Anebo kdykoliv v následujících třech měsících. My poté ve vámi zvolený čas odešleme obdarovanému informační SMS a dárek mu připíšeme do jeho O2 Knihovny.

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.