Pozadí stránky
Pozadí stránky

Objevte v sobě milovníka basketbalu díky hře NBA Infinite
22. 2. 2024 20:39 | Michal Burian

Objevte v sobě milovníka basketbalu díky hře NBA Infinite

Zapomeňte na chytání hvězd NBA ve hře NBA All-World od tvůrců Pokémon Go. Je tady NBA Infinite, oficiálně licencovaná basketbalová hra, která na chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy Android a iOS nabízí souboje na palubovce v reálném čase proti jiným hráčům.

Takzvané PvP zápasy jsou dostupné ve variantách 3v3, 1v1 nebo dokonce 5v5. Hra byla od základu vytvořena pro hráče, aby dostali zážitek, který od basketbalu očekávají. To se dle všeho povedlo, když se do hry předběžně zaregistrovalo více než 6 milionů hráčů. Dnes už je zdarma ke stažení z Google Play a App Store.

Na tohle NBA Infinite láká:

Staňte se generálem palubovky, spojte se s přáteli v režimu Triple Threat, dominujte ve hrách 1 na 1 – nebo zdokonalte své dovednosti v nenáročných režimech, jako je Three-Point Contest a 11-Point Game.

 Shromážděte své přátele a sestavte si mistrovský PvP tým ve hře 3v3 nebo zjistěte, kdo ovládne hru v režimech 1v1 a 5v5. Online soutěžní režimy nabízejí jedinečný zážitek pro mobilní zařízení. Naskočte do rychlé relace pro více hráčů mezi všemi hráči NBA Infinite a podpořte svého soutěživého ducha. Hrajte a soutěžte kdekoli a podělte se o své nejlepší okamžiky se světem.

Sbírejte skutečné hráče NBA, z nichž každý má jedinečnou sadu pohybů, která čeká jen na to, až ji ovládnete. Vylepšete své hráče, aby zvládli to, co legendy tohoto sportu.

Objevte v sobě milovníka basketbalu díky hře NBA Infinite