Pozadí stránky
Pozadí stránky

Vyzkoušejte si drsnou hru ve světě Vetřelce
26. 2. 2024 14:17 | Michal Burian

Vyzkoušejte si drsnou hru ve světě Vetřelce

Příběhová hra o přežití pro jednoho hráče ze světa Vetřelce se na chytrých telefonech a tabletech objevila už v roce 2021. Dosud vás ale mohla odrazovat vysoká cena. Dobrá zpráva, nově si můžete Alien: Isolation vyzkoušet prostřednictvím zkušební verze, která obsahuje první dvě mise.

Alien: Isolation na zkoušku je v současné době dostupný pouze na App Store pro iOS. Bohužel podle nejnovějších informací od studia Feral Interactive k této změně na Google Play pro Android nedojde.

Na iOS si můžete hru bezplatně stáhnout a vyzkoušet si první dvě mise v kůži inženýrky Amandy Ripleyové, dcery Ellen Ripleyové, na vesmírné stanici Sevastopol, kde mladá inženýrka vyšetřuje zmizení své matky. Rychle ale zjistí, že na stanici není sama a musí bojovat o život proti mimozemským stvořením.

Hra Alien: Isolation klade důraz na tichý postup a strašidelnou atmosféru. Své další pohyby musíte promýšlet a dávat pozor na různé nástrahy. Když se vám hra bude líbit, tak plnou verzi na iOS odemknete za 399 Kč. Hra obsahuje češtinu ve formě přeloženého textu.