Pozadí stránky
Pozadí stránky

Pokud se nebojíte, tak na iPhony a iPady vyšel Resident Evil 4
28. 12. 2023 13:27 | Michal Burian

Pokud se nebojíte, tak na iPhony a iPady vyšel Resident Evil 4

Pokud jste se dosyta nabažili hororovou akcí Resident Evil Village a toužíte na svých chytrých telefonech a tabletech od společnosti Apple po přídavku, tak vás potěší Capcom. Tahle japonská společnost splnila slib a pro nejnovější iPhony a iPady vydala nejnovější Resident Evil. Tím je moderní předělávka legendárního čtvrtého dílu.

Propracovaný port z počítačů a konzolí je dostupný na App Store pro iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max a všechny iPady s čipem M1 a novějším.

S ohledem na to, že je to plná hra, která byla původně určena pro počítače a konzole, tak tomu odpovídá i samotná cena. Hra stojí 710 Kč. Za dalších 350 Kč si můžete koupit další dodatečný obsah, včetně příběhového přídavku Separate Ways. Jestliže nechcete upgrady na zbraně a vystačíte si s tím, co najdete ve hře a odemknete, tak samostatné Separate Ways stojí 239 Kč.

Neodradila vás vysoká cena? Tak si pojďme o hře říct více informací. V Resident Evil 4 se jako agent Leon S. Kennedy pouštíte do vyšetřování únosu prezidentovy dcery, který má na svědomí mysteriózní kult známý jako Los Illuminados. Pátrání Leona zavede do odlehlé vesnice v Evropě, kde se setká s hrůzami, o kterých se mu ani v nejhorších nočních můrách nesnilo, a kterým se musí postavit, aby zjistil, kdo nebo co za tím vším stojí.