Pozadí stránky
Pozadí stránky

Námořní hra World of Warships: Blitz slaví Vánoce
12. 12. 2023 8:24 | Michal Burian

Námořní hra World of Warships: Blitz slaví Vánoce

Poslední dny letošního roku se rozhodla společnost Wargaming zpříjemnit všem hráčům World of Warships: Blitz. Válečná masivně multiplayerová hra s loděmi obdržela prosincovou aktualizaci. Do hry přidává adventní kalendář. Každý den na vás čekají nové odměny a výzvy, včetně vytoužených klíčů Santa a Elf, které odemykají exkluzivní obsah, jako jsou lodě, kamufláže, modrotisky a další.

Kromě toho mohou hráči objevovat ledová bojiště s nejnovějším přírůstkem mapy – Ostrovy ledu, a užívat si čtyři nové lodě nazvané Huron, Tromp, Daisen a W. Virginia '41.

Námořní hra World of Warships: Blitz slaví Vánoce

Námořní bitvy na chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy Android a iOS si můžete užívat zdarma. World of Warships: Blitz je takzvaný free-to-play titul. Vybírat můžete ze široké škály historických a fiktivních lodí, zejména z období první a druhé světové války. Každá loď má své jedinečné vlastnosti, výzbroj a schopnosti. Hra nabízí realistické a dynamické námořní bitvy, kde se hráči utkávají s ostatními hráči ve víceúrovňových arénách. Taktické rozhodnutí a správné využívání terénu jsou klíčové pro úspěch v bitvách.

Kromě standardních bitev je k dispozici několik herních režimů, včetně režimu „Domination“, kde je cílem ovládnout určená území, a režimu „Capture the Flag“, kde je úkolem získat nepřátelskou vlajku. Své lodě můžete postupně vylepšovat, získávat nové vybavení a postupovat v technologickém stromě, kde odemykáte pokročilé možnosti.