Pozadí stránky
Pozadí stránky

Grand Theft Auto: The Trilogy opravdu vyjde na mobily, ale má to háček
30. 11. 2023 21:45 | Michal Burian

Grand Theft Auto: The Trilogy opravdu vyjde na mobily, ale má to háček

Tak se přece jen dočkáme předělané trilogie gangsterské akce od Rockstar Games na chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy iOS a Android. Jen to nebude úplně běžné vydání, protože Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bude pro mobily a tablety dostupná pouze předplatitelům Netflixu.

Android a iOS verze vylepšených dílů GTA 3, GTA: Vice City a GTA: San Andreas budou v předplatném Netflixu ke stažení od 14. prosince letošního roku. Samozřejmě bez dalších poplatků, otravných reklam a mikrotransakcí.

Dříve trilogie vyšla pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Přečtěte si více o jednotlivých hrách:

Grand Theft Auto III: Vše začíná v Liberty City. Díky revoluční svobodě, kdy můžete jít kamkoliv a unést kohokoliv, se v Grand Theft Auto III ocitáte uprostřed zločineckého podsvětí, pokud si na to troufnete.

Grand Theft Auto: Vice City: Vítejte v 80. letech. Z dekády dlouhých vlasů a pastelových obleků přichází příběh o vzestupu jednoho muže na vrchol zločineckého žebříčku. Grand Theft Auto se vrací s příběhem Tommyho Vercettiho o zradě a pomstě v neonovém tropickém městě plném přepychu a možností.

Grand Theft Auto: San Andreas: Před pěti lety unikl Carl „CJ" Johnson z chaosu Los Santos v San Andreas... z města, které rvaly na kusy problémy s gangy, drogami a korupcí. Nyní je začátek 90. let. CJ se musí vrátit domů – jeho matka byla zavražděna, jeho rodina se rozpadla a jeho přátelé z dětství se řítí do katastrofy. Po návratu do sousedství ho pár policistů obviní z vraždy, a tak se CJ musí vydat na cestu, která ho zavede napříč celým státem San Andreas, aby zachránil svou rodinu a ovládl ulice v pokračování série, která změnila všechno.

Netflix svým předplatitelům v současné době nabízí například tyto mobilní hry: Dust & Neon, Into the Dead 2: Unleashed, Relic Hunters: Rebels, Rival Pirates, Samurai Shodown, Tomb Raider Reloaded, Dead Cells, LEGO Legacy: Heroes Unboxed, Oxenfree, Oxenfree 2: Lost Singals, Stranger Things: 1984, Stranger Things 3, Valiant Hearts: Coming Home, Sonic Prime Dash nebo Výbušná koťátka.