Pozadí stránky
Pozadí stránky

V Art of Rally prožijete zlatou éru rallye
20. 12. 2023 23:44 | Michal Burian

V Art of Rally prožijete zlatou éru rallye

Prach, kouř od pneumatik, adrenalin a nervy drásající momenty. Tak přesně tohle a mnohem více na všechny závodníky čeká v mobilní verzi hry Art of Rally. Hra už dříve vyšla na počítače a konzole. Byla tam úspěšná a po oslavách roku 2024 zamíří na chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS.

Art of Rally oslavuje zlatou éru rallye. Hru vytvořili tvůrci Absolute Drift a zvou hráče na závody po celém světě v barevných a stylizovaných prostředích z pohledu shora dolů. Tomuto pohledu se říká také ptačí perspektiva.

V Art of Rally prožijete zlatou éru rallye

Usednete za volant oblíbených a známých historických vozů. Čekají vás rallye speciály ze 60. až 80. let rozdělených do skupin B, S a A. S nimi se pokusíte zdolat 78 rychlostních zkoušek zasazených do Finska, Sardinie, Norska, Japonska, Německa, Keni, Indonésie nebo Austrálie.

Když už si budete myslet, že ovládání zvládáte, můžete změřit síly s ostatními hráči a snažit se v denních a týdenních výzvách umístit na předních příčkách celosvětového žebříčku.

Hra měla původně vyjít do konce letošního roku, ale vývojáři chtějí ještě vyladit ovládání a opravit některé chyby. Proto Art of Rally dorazí až 18. ledna 2024. Prodávat se bude za 129 Kč.