Pozadí stránky
Pozadí stránky

Hororová pohádka Little Nightmares vyšla na mobily
14. 12. 2023 12:17 | Michal Burian

Hororová pohádka Little Nightmares vyšla na mobily

Hororová dobrodružná pohádka Little Nightmares, která nejprve vyšla pro počítače a konzole, je nově dostupná na mobilních zařízeních. Na Androidu a iOS se můžete ponořit do temného a rozmarného příběhu, ve kterém se postavíte svému strachu z dětství.

Budete pomáhat dívce jménem Six uniknout z The Maw. To je obrovské a tajemné místo obývané zkaženými dušemi, které hledají svou další potravu. Vy se musíte postarat o to, aby tou další potravou nebyla dívenka ve žluté pláštěnce. Při cestě budete prozkoumávat znepokojivý domeček pro panenky s vězením, z něhož je třeba uniknout, a hřiště plné tajemství, která je třeba objevit.

Hororová pohádka Little Nightmares vyšla na mobily

„Objevte znovu své vnitřní dítě, popusť uzdu své představivosti a najděte cestu ven,“ láká společnost Playdigious na dobrodružství, které bylo na počítačích a konzolích velice úspěšné. Později vznikl druhý díl a na rok 2024 je v přípravě třetí. V něm se opět postavíte dětskému strachu, ale tentokrát budete muset utéct z Nicoty. Na pomoc si budete moci vzít kamaráda. V současné době není oznámena verze pro mobily a tablety.

Pokud se vám Little Nightmares líbí, tak hru koupíte za 140 korun na Google Play Store a App Store.