Pozadí stránky
Pozadí stránky

Umělá inteligence ChatGPT bude mít aplikaci pro Android
26. 7. 2023 22:23 | Michal Burian

Umělá inteligence ChatGPT bude mít aplikaci pro Android

Umělá inteligence ChatGPT bude v dohledné době dostupná v samostatné aplikaci určené pro Android. Majitelé chytrých telefonů a tabletů s tímto operačním systémem dosud mohli ChatGPT využívat pouze přes internetový prohlížeč, zatímco pro majitele iPhonů je aplikace ChatGPT dostupná už od května letošního roku.

ChatGPT je umělá inteligence vyvinutá společností OpenAI. Dokáže odpovídat na různé dotazy, poskytovat informace, řešit problémy a komunikovat s uživateli pomocí různých jazyků, včetně češtiny. My jsme ChatGPT poprosili, aby se představila. Takto odpověděla:

„Byl jsem trénován na obrovském množství textových dat, což mi umožňuje rozumět a generovat lidsky podobné odpovědi na různé otázky. Mé znalosti zahrnují různá témata, jako jsou věda, technologie, historie, kultura, zábava, jazyky, programování a mnoho dalších.

Jsem neutrální entitou a nemám osobnost nebo uvědomění. Mé odpovědi jsou generovány na základě statistických vzorců a kontextu vstupních dotazů. I když se snažím poskytovat co nejpřesnější a užitečné informace, nemusí být všechny odpovědi absolutně korektní.

Mým cílem je pomoci uživatelům a poskytnout jim relevantní informace a odpovědi na jejich dotazy. Rád komunikuji a jsem rád, že mohu sloužit jako užitečný nástroj pro získávání informací a řešení problémů.“

Na Androidu bude aplikace ChatGPT dostupná koncem července. Nejprve to bude pouze pro USA, později se rozšíří do dalších regionů. Pokud společnost OpenAI bude postupovat stejně jako u iOS verze, tak v dalších zemích bude ChatGPT pro Android dostupná během několika dnů, maximálně týdnů.

Umělá inteligence ChatGPT bude mít aplikaci pro Android