Pozadí stránky
Pozadí stránky

FIFA Mobile čeká velká aktualizace s novým názvem a obsahem
20. 7. 2023 15:43 | Michal Burian

FIFA Mobile čeká velká aktualizace s novým názvem a obsahem

Již brzy bude dostupná velká aktualizace pro FIFA Mobile. Oblíbená fotbalová hra od Electronic Arts bude přejmenována a obohacena o nový obsah. Společnost Electronic Arts potvrdila, že tato aktualizace přejmenuje FIFA Mobile na EA Sports FC. Současní hráči FIFA Mobile nebudou muset stahovat novou aplikaci do svých chytrých telefonů a tabletů.

EA Sports FC má na mobilech a tabletech přinést autentickou a pohlcující akci se všemi oblíbenými hráči, týmy a ligami. Zatím je potvrzena plná licence na Ligu mistrů, Evropskou ligu, Evropskou konferenční ligu, anglickou Premier League, španělskou LaLigu, německou Bundesligu, italskou Serii A, francouzskou Ligue 1 a americkou MLS. Autoři slibují mnohem více lig, ale jejich seznam nezveřejnili. Je dost pravděpodobné, že opět bude chybět nejvyšší česká liga.

Očekáváme, že k vydání aktualizace, která přejmenuje FIFA Mobile na EA Sports FC a přinese nový obsah, dojde během letošního podzimu. Hra EA Sports FC pro počítače a konzole totiž vyjde koncem září. Do té doby vás Electronic Arts zve k dalším zápasům ve FIFA Mobile.