Pozadí stránky
Pozadí stránky

Vyřešení záhad v roztomilém světě Bugsnax
17. 7. 2023 14:30 | Michal Burian

Vyřešení záhad v roztomilém světě Bugsnax

Jak bylo dříve avizováno, také stalo. Pro iOS vyšel Bugsnax, dobrodružná hra, která je upravena pro dotykové ovládání a podporuje širokou škálu ovladačů. Obsahuje nejen základní hru, nýbrž také dodatečný balíček The Isle of Bigsnax s dalším obsahem.

Ve hře Bugsnax se vydáte za výstředním dobrodružstvím na ostrov Snaktooth, obývaný bájnými stvořeními zvanými Bugsnax, která mají podobu napůl brouků a napůl jídla. Na pozvání neohrožené průzkumnice Elizaberty Megafigové dorazíte na místo, kde po vaší hostitelce není ani stopy, její tábor je obrácený vzhůru nohama a její přívrženci jsou rozprášení po celém ostrově… a hladoví! Vy teď musíte vyřešit zásadní tajemství ostrova Snaktooth: Co se stalo s Elizabertou? Co jsou bugsnaxové a odkud se berou? Ale ze všeho nejvíc: Proč jsou TAK HROZNĚ LAHODNÍ?

Čeká na vás hledání a chytání 100 různých druhů bugsnaxů. K tomu využijete širokou škálu nejrůznějších nástrojů a návnad. Přitom prozkoumáte rozmanité biomy ostrova Snaktooth a najdete a znovu sjednotíte jeho obyvatele. Také poznáte nové přátele a odhalíte tajemství ostrova.

Bugsnax se na App Store prodává za 249 Kč. Už dříve hra vyšla pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.