Pozadí stránky
Pozadí stránky

Pandy obrovské a rozmanitý svět ve hře Avatars Saga
7. 4. 2023 16:36 | Michal Burian

Pandy obrovské a rozmanitý svět ve hře Avatars Saga

Akční RPG Avatars Saga je oficiálně k dispozici pro Android a iOS. Vydání doprovází trailer, jenž zve na dobrodružství. Čekají vás pandy obrovské.

Avatars Saga je akční RPG populární zejména v Asii, které hráče vrhá do rozsáhlého otevřeného světa s dynamickým systémem počasí, který lze prozkoumávat více či méně volně, protože mapa se odemyká postupně. V něm můžete zažít celou řadu rozmanitých dobrodružství, jako v každé správné hře na hrdiny. Ještě předtím si ovšem musíte vytvořit avatara výběrem třídy (šermíř, válečník, zabiják, lučištník nebo mistr kung-fu) a také oblíbený živel (oheň, led, hrom, světlo a nakonec temnota).

Aby se Avatars Saga odlišil od konkurence, klade velký důraz na mounty a další domácí zvířata, která si musíte ochočit a sbírat, přičemž ta mají například podobu roztomilých obřích pand. Zbytek hry je mnohem klasičtější, nechybí tradiční kusy vybavení, které je třeba sbírat a vylepšovat, cechy, do kterých se můžete přidat a společně bojovat proti hrozivým bossům, úkoly, které je třeba splnit, nebo aspekt multiplayeru, který vám umožní bavit se s přáteli, případně cizími lidmi. V Avatars Saga je také možné se oženit nebo si vzít učedníka.