Pozadí stránky
Pozadí stránky

Experti na masivní bitvy přicházejí se strategií
25. 3. 2023 16:52 | Michal Burian

Experti na masivní bitvy přicházejí se strategií

Jihokorejská vývojářská a vydavatelská společnost NCSoft přichází s dalším masivně multiplayerovým titulem. Tentokrát autoři Lineage a Guild Wars mění hru na hrdiny za strategii v reálném čase, která má hráčům po celém světě nabídnout rozsáhlé bitvy, budování základen a množství různých postav,

Hra se nachází ve velmi rozpracované fázi, přezdívá se jí Project G a v plánu je pro chytré telefony/tablety a počítače. Z prvního videa můžeme vydedukovat, že boje na blízko i na dálku budou probíhat mezi různými fantasy rasami, hráči budou dobývat nepřátelská území a konflikt postupně přeroste v masivní válku, do které se zapojí nespočet jednotek. Nouze nebude ani o obávaného draka.

Experti na masivní bitvy přicházejí se strategií

„Za použití pokročilé technologie společnosti NCSOFT a zkušeností s masivně multiplayerovým on-line systémem bitev v masivním měřítku se snažíme vytvořit bezprecedentní rozsah a kvalitu, které nebyly k vidění v žádné jiné strategické hře,“ uvedl v tiskové zprávě vedoucí vývoje Minseok Seo. „Hráči zažijí nefalšovanou podstatu strategických her ve spojení s různými jedinečnými jednotkami a světy,“ dodal.

V současné době je těžké udělat si na Project G názor. Z videa není poznat, co hráč dělá kromě zadávání příkazů k pohybu. Lidé v NCSOFTu ale mají dostatek zkušeností, aby věděli, co hráče po celém světě bude bavit. My mezitím doufáme, že hratelnost nebude příliš ovlivněna limitem energie a mikrotransakcemi.