Pozadí stránky
Pozadí stránky

Mighty Doom přináší známou sérii na mobily a tablety
22. 3. 2023 13:25 | Michal Burian

Mighty Doom přináší známou sérii na mobily a tablety

Fanoušci série DOOM se už jistě těší na Mighty DOOM, střílečku z ptačího pohledu, ve které budete cestovat miniaturními komiksovými verzemi legendárních násilných a krvavých světů a ve stovkách úrovní bojovat s hordami démonů a záludnými bossy. Naštěstí se zmenšené verzi hlavního hrdiny budou postupně odemykat mocné schopnosti a bude nacházet lepší vybavení, aby mohl čelit silnějším nepřátelům.

Nečekejte nic jednoduchého. Vývojáři popisují Mighty Doom jako náročnou, leč snadno naučitelnou střílečku s dotykovým ovládáním. Smrt bude příležitost, jak se v další hře zlepšovat při odrážení dalších démonů.

Pokud znáte Archero, případně nedávno vydaný titul Tomb Raider Reloaded, tak podobný herní styl můžete čekat i od Mighty Doom. Oproti konkurenci odbočku DOOMu odlišují dvě věci. Na každou misi si můžete vzít dvě zbraně, mezi kterými přepínáte pomocí speciálního tlačítka. K dispozici je například raketomet, plazmová puška a těžký kanón. Každá zbraň funguje jinak a je účinnější proti odlišným démonům.

A teď ta nejlepší zpráva. Mighty Doom najdete už nyní na Google Play a App Store. Přejeme příjemnou zábavu.

Mighty Doom přináší známou sérii na mobily a tablety