Pozadí stránky
Pozadí stránky

Konečně vyjde Super Meat Boy Forever
28. 3. 2023 18:02 | Michal Burian

Konečně vyjde Super Meat Boy Forever

Hra Super Meat Boy Forever byla pro mobilní telefony oznámena už v roce 2014, ale teprve koncem dubna letošního roku spatří světlo světa. Zájemci si ji budou moci koupit na Google Store a App Store za nějakých 30 Kč bez reklam a nákupů v aplikaci.

Super Meat Boy Forever je automatická běžecká hra. S Meat Boyem budete skákat, potápět se, klouzat se a mlátit pěstmi skrz brutální úrovně a těžké souboje s bossy. Vývojáři navrhli více než 5000 úrovní, takže když vás bude titul bavit, měli byste u něj vydržet dostatečně dlouho.

„Úrovně jsou brutální, smrt je nevyhnutelná a hráči budou mít po zdolání úrovně ten sladký pocit úspěchu,“ tvrdí autoři. Hra se odehrává několik let po událostech z původního dílu nazvaném Super Meat Boy. Meat Boy a Bandage Girl už několik let žijí šťastný život bez Dr. Fetuse a nyní mají nádherné malé dítě jménem Nugget.

Nugget je ztělesněná radost a pro Meat Boye a Bandage Girl je vším. Jednoho dne, když byli naši hrdinové na pikniku, se k nim připlížil Dr. Fetus, zmlátil Meat Boye a Bandage Girl lopatou do bezvědomí a unesl Nugget. Když se naši hrdinové probrali a zjistili, že Nugget chybí, věděli, po kom jít. Rozhodli se, že nepřestanou, dokud nedostanou Nuggeta zpátky a nedají doktoru Fetusovi důležitou lekci. Lekci, která se dá naučit pouze údery a kopy.