Pozadí stránky
Pozadí stránky

Kultovní Sid Meier’s Railroads míří na mobily
14. 3. 2023 13:44 | Michal Burian

Kultovní Sid Meier’s Railroads míří na mobily

Tvůrci úspěšných mobilních verzí her Medieval II: Total War, XCOM 2 Collection, Alien: Isolation, Company of Heroes, Tropico nebo Grid Autosport se pustili do dalšího velkého projektu. Tentokrát hráčům na Android a iOS přinesou klasickou obchodní simulaci Sid Meier’s Railroads. Titul původně vyšel v roce 2006 na PC.

Hra na mobilech nabídne 16 scénářů rozprostřených na několika mapách, 40 reálných lokomotiv a samozřejmě bude mít plně dotykové ovládání a přepracované uživatelské rozhraní, abyste zvládli všechny výzvy a vybudovali největší železniční impérium. Za úkol budete mít řízení vlaků, nákladů a vašich zisků. Přitom se zapojíte do totální korporátní války proti konkurenčním magnátům, úlisným podnikatelům a loupeživým baronům.

Sid Meier’s Railroads máme na Google Play Store a Apple App Store očekávat během letošního jara, tedy velmi brzy. Bohužel, cena v současné době oznámena nebyla. PC verze se ale prodává za 9,99€ eur (v přepočtu 240 Kč), tak se podobná cena očekává také na mobilech a tabletech.