Pozadí stránky
Pozadí stránky

Nočním můrám z dětství se postavíte později
16. 3. 2023 19:51 | Michal Burian

Nočním můrám z dětství se postavíte později

Příznivci logických dobrodružných her si budou muset počkat na Little Nightmares. Mobilní verze této hry měla původně vyjít v minulém roce a potom během tohoto jara. Nově je ale odložena a světlo světa by měla spatřit někdy během letošního roku.

Odklad firma Playdigious zdůvodňuje tím, že vývojáři potřebují více času, aby titul řádně vypilovali a vydali mobilní port hodný svého jména, který nabídne podobný zážitek jako nabízí na počítačích a konzolích. Nové datum vydání bude odhaleno co nejdříve. Očekáváme ho během několika následujících měsíců.

V Little Nightmares se ponoříte do temného, svérázného příběhu, který vás postaví tváří v tvář nočním můrám z dětství. Dívka Six potřebuje vaši pomoc při útěku z rozsáhlé, tajemné lodi The Maw obývané zlými duchy, kteří hledají něco k jídlu... Po cestě prozkoumáte znepokojující domeček pro panenky, který nabízí vězení, z něhož lze utéci, a hřiště, na němž si lze užívat.

„Objevte znovu své vnitřní dítě, popusť uzdu své představivosti a najděte cestu ven,“ láká společnost Playdigious na dobrodružství.

Pokud hrajete také na počítači, posledních dvou generací konzolí PlayStation a Xbox nebo Nintendu Switch, tak si můžete už nyní koupit Little Nightmares a dokonce i pokračování v podobě Little Nightmares 2.