Pozadí stránky
Pozadí stránky

Peridot je kombinací Tamagoči a Pokémon Go
10. 3. 2023 16:09 | Michal Burian

Peridot je kombinací Tamagoči a Pokémon Go

Mix Pokémon Go, Tamagoči a Nintendogs má stanovené datum vydání. Společnost Niantic oznámila, že hru Peridot vydá 9. května letošního roku pro Android a iOS.

Hra je ve vývoji zhruba tři a půl roku a je novou sázkou společnosti Niantic, která chce zopakovat obrovský úspěch hry Pokémon Go. S hrami Harry Potter: Wizards Unite a Pikmin Bloom se to zatím nepovedlo.

„Náš tým tvrdě pracoval na tom, aby se Peridoti stali skutečností,“ uvádějí vývojáři. „Jsou to úžasná kouzelná stvoření, která jedí, spí, hrají si s hračkami, zkoumají své okolí, nudí se, rozvíjejí jedinečné osobnosti a vždy potřebují milujícího majitele, jako jste vy.“

Peridot je kombinací Tamagoči a Pokémon Go

Každý Peridot má jedinečnou kombinaci osobnostních rysů, které mění jeho tvar a barvy. Niantic slibuje „nekonečné množství“ aspektů a hráči se mohou věnovat křížení a chovu různých plemen Peridotů, ale nikdy nesmění zapomenout na jejich pohodu.

„Pokud jde o každodenní život, nezapomeňte, že úkolem každého majitele je především zajistit, aby jeho zvířátka byla šťastná, zdravá a milovaná,“ přidává studio.

„Krmte své zvířátko, hrajte si s ním a berte ho na dobrodružné výpravy. S dostatečnou péčí a úsilím z něj vyroste teenager a poté dospělý jedinec, který může šokovat novou generaci. Je to svým způsobem koloběh života, až na to, že vy můžete zůstat a starat se o všechny svá zvířátka, aniž byste se museli rozloučit,“ dodávají autoři a těší se na spuštění hry.