Pozadí stránky
Pozadí stránky

Black Desert Mobile zve nové hráče i veterány
6. 1. 2023 16:07 | Michal Burian

Black Desert Mobile zve nové hráče i veterány

Black Desert Mobile je masivně multiplayerová hra na hrdiny, která vychází z úspěšné počítačové verze titulu Black Desert. Hráče z celého světa zve hra do rozsáhlého a různorodého prostředí, kde budou bojovat proti obrovským příšerám, objevovat tajemství a hledat poklady. Stanete se dobrodruhem v neznámém světě, který budete postupně objevovat a odhalovat jeho zajímavosti, ale i nebezpečí, které často číhá na každém rohu.

Pokud máte dostatek času, tak Black Desert Mobile doporučujeme. Hra je zdarma dostupná pro Android z Google Play a iOS z App Store. A pokud už jste veteránem, tak jste určitě zaznamenali nedávnou aktualizaci. Ta do hry přináší novou obtížnost Shahzad, která proti vám postaví jiné dobrodruhy a těžké nepřátele. Když je porazíte, tak odměny jsou o to větší. Nouze není ani o vzácné předměty.

Pro všechny hráče je pak připraveno rychlejší cestování na hřbetu krásného bílého koně se zlatou hřívou. Diné, jak se kůň jmenuje, je mnohem rychlejší než současná zvířata v podobě slona a velblouda.

Ve studiu Pearl Abyss se těší na další měsíce a na rok 2023 toho slibují mnohem víc. Tohle má být jen začátek.

Black Desert Mobile zve nové hráče i veterány