Pozadí stránky
Pozadí stránky

The Division na mobilech ukáže zkázu světa z jiného pohledu
21. 12. 2022 19:46 | Michal Burian

The Division na mobilech ukáže zkázu světa z jiného pohledu

Bezplatná střílečka The Division Resurgence o sobě dává vědět. Hra od Ubisoftu se odehrává v postkrizové Americe, konkrétně na Manhattanu po vypuknutí epidemie smrtícího viru. Nejen fanoušci The Division, ale všichni hráči dostanou možnost podívat se novým pohledem na klíčové příběhové události z minulých dvou her The Division, které vyšly pro PC a konzole PlayStation a Xbox. Opět se stanete agentem SHD, jenž brání svou domovinu.

Spuštění plné verze The Division Resurgence se očekává v příštím roce. Teď probíhá uzavřené testování pro vybrané hráče ze zemí západní Evropy. Ti mají možnost vyzkoušet si sedm hlavních misí, 12 vedlejších úkolů, tři třídy, čtyři různé aktivity v otevřeném světě, denní + týdenní úkoly i velmi nebezpečnou Temnou zónu, kde se střetávají nejen s nepřáteli ovládaných umělou inteligencí, nýbrž také s jinými hráči.

The Division na mobilech ukáže zkázu světa z jiného pohledu

The Division Resurgence má na chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS přinést plnohodnotný zážitek známý z velkých dílů této série. Ovládání a uživatelské rozhraní jsou speciálně přizpůsobeny tak, aby zajistily plynulý zážitek na kapesních zařízeních. Otevřený svět můžete prozkoumat sami, stejně tak v kooperaci s dalšími hráči. K dispozici budete mít tunu výstroje a zbraní.