Pozadí stránky
Pozadí stránky

Vampire Survivors vás vyzývá k překonání vln nepřátel
15. 12. 2022 21:48 | Michal Burian

Vampire Survivors vás vyzývá k překonání vln nepřátel

Nadpřirozený nezávislý fenomén Vampire Survivors s minimalistickou hratelností dorazil pro chytré telefony a table s operačními systémy Android a iOS. Odvážlivci se mohou vydat do arén, které jsou naplněny nejrůznějšími strašidelnými příšerami. O život vám budou usilovat netopýři, kostlivci, mumie i obří kudlanky. Půjde o nespočet nepřátel, přes něž se musíte prosekat.

Minimalistická hratelnost spočívá v tom, že vaše postava automaticky útočí s jakýmkoli vybavením, které máte k dispozici. Vy se musíte pohybovat tímto davem a snažit se přežít co nejdéle, abyste odemkli další postavy, zbraně a jiný obsah. V závislosti na zvolené fázi má jedna aréna časový limit 15 až 30 minut. Po uplynutí časového limitu je aréna vyčištěna od všech nepřátel a objeví se poslední, nesmírně silný nepřítel jménem Death (Smrt), aby hráče zabil.

Pokud se vám podaří dosáhnout časového limitu, považuje se to za úspěšné dokončení výzvy. Nezapomeňte při hraní odemykat nové arény, zbraně a postavy, abyste se stále dostávali dál a dál.

Vampire Survivors už dříve vyšel pro počítače a konzole Xbox One a Xbox Series X/S.