Pozadí stránky
Pozadí stránky

Zajímavá dystopická hra Endling se opozdí
27. 12. 2022 11:20 | Michal Burian

Zajímavá dystopická hra Endling se opozdí

Pokud jsme vás na konci října nadchli článkem o ekologickém dobrodružství ve zpustošeném světě, tak máme špatnou zprávu. Hra Endling – Extinction is Forever se opozdí. Původně měla vyjít do konce letošního roku. Teď je vydání směrováno až na 7. února 2023 ve verzích pro chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS.

Se špatnou zprávou ale přichází několik dobrých. Verze pro mobily bude port 1:1, takže bude obsahovat vše, co nabízí verze hry pro počítače a konzole. To také znamená, že se hra bude prodávat za 10 eur (v přepočtu 242 Kč).

Potěšují je nejen dotykové ovládání s přizpůsobitelným uživatelským rozhraním, ale také podpora ovladače. A v neposlední řadě možnost ukládat postup do cloudu.

Připomeňme si, co je Endling – Extinction is Forever. Ve hře prozkoumáte různé trojrozměrné oblasti bočního posouvání a budete bránit své maličké, krmit je, sledovat, jak dospívají, všímat si jejich jedinečných osobností a obav, a co je nejdůležitější, pomůžete jim přežít.

„Využijte nočního šera ke kradmému převedení svého mladého potomstva na bezpečnější místo. Stravte den odpočinkem v improvizovaném úkrytu a pečlivě plánujte svůj další přesun, protože by mohl být pro vás a vaše mláďata poslední,“ radí autoři.

Vlastnosti hry Endling – Extinction is Forever:

  • Prozkoumejte prostředí zdevastovaná na základě skutečných aktuálních problémů.
  • Lovte jiná zvířata, abyste nakrmili svá mláďata a nestali se kořistí.
  • Vyzkoušejte svůj pud sebezáchovy a zapojujte se do emočně náročných rozhodnutí.
  • Nacházejte nová doupata, abyste byli v bezpečí před přirozenými i nepřirozenými hrozbami.
  • Pečujte o svá mláďata, krmte je a učte je novým dovednostem, aby byla méně zranitelná.
  • Přežijte!

Zajímavá dystopická hra Endling se opozdí