Pozadí stránky
Pozadí stránky

Příběh z 1. světové války bude pokračovat ve hře Valiant Hearts
13. 12. 2022 20:29 | Michal Burian

Příběh z 1. světové války bude pokračovat ve hře Valiant Hearts

Hodnocení 10 z 10 od hráčů mluví jasně. Logická adventura Valiant Hearts: The Great War, která vyšla v roce 2014 na počítače a konzole, se zapsala do srdce hráčů. Pokud patříte mezi ně a toužíte po pokračování, tak ho dostanete v lednu ve hře Valiant Hearts: Coming Home, kterou připravují společnosti Ubisoft a Netflix.

Pro ty, kteří neabsolvovali túry v zákopech, byl Valiant Hearts z roku 2014 jiný než většina her s válečnou tematikou. Spíše než na boj se hra zaměřuje na řešení hádanek. Sleduje čtyři postavy, které čelí hrůzám války spolu se svým psím společníkem Waltem a pomáhají mladému německému vojákovi najít jeho lásku. Příběh se také vrací k historickým bitvám na Sommě a Marně, což je rozhodně lahůdka pro milovníky evropské historie.

Děj Valiant Hearts: Coming Home se odehrává v roce 1917, předposledním roce první světové války, a soustředí se na dva bratry, kteří bojují o přežití v zákopech po boku dalších statečných srdcí, která zoufale hledají cestu domů, jak uvádí trailer, který si můžete prohlédnout pod těmito řádky.

Hratelnost bude podobná prvnímu dílu. Opět se bude mísit průzkum, hádanky a trocha akce. Dokonce se ve hře objeví Walt z předchozího příběhu, aby vám pomohl s hádankami.

Valiant Hearts: Coming Home bude zdarma dostupný předplatitelům Netflixu pro chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS, a to někdy během ledna 2023.

Nejde o jediný titul Ubisoftu, který se v novém roce objeví na Netflixu. V přípravě jsou také mobilní hry Mighty Quest a Assassin's Creed, které mají vyjít již brzy. Přesný termín společnosti Ubisoft a Netflix nesdělily.

Příběh z 1. světové války bude pokračovat ve hře Valiant Hearts