Pozadí stránky
Pozadí stránky

LEGO Brawls vás naladí na Vánoce
10. 12. 2022 17:23 | Michal Burian

LEGO Brawls vás naladí na Vánoce

Ho-ho-ho-ho. Hra LEGO Brawls obdržela časově omezený obsah v rámci oslav Vánoc. Bezplatná aktualizace Jingle Brawls je k dispozici pro všechny majitele hry LEGO Brawls a obsahuje 22 svátečních LEGO mini-figurek, úroveň Winter Wonderland s novým herním režimem a další obsah se sváteční tematikou, který je dostupný do 31. prosince letošního roku.

Pokud se chcete naladit na sváteční atmosféru, můžete si pustit nový trailer, který ukazuje vše, co tahle týmová akční mlátička z kostiček nabízí. Určena je pro mladé i starší hráče, kteří mohou bojovat se svými LEGO postavičkami, které si sestaví. Na výběr je více než 77 bilionů možností přizpůsobení, takže si každý vytvoří postavičku dle svého. Někdo si třeba vyberete témata z LEGO Jurassic World, LEGO NINJAGO nebo LEGO Monkie Kid.

Potíž je pouze v tom, že hra LEGO Brawls je dostupná pro iOS jen přes předplatné Apple Arcade, pro Android zatím vůbec nevyšla. Zahrát si ale můžete také na počítači (Steam) a konzolích PlayStation, Xbox a Nintendo Switch. Na druhou stranu, Apple Arcade si můžete na měsíc vyzkoušet bezplatně. Potom stojí 139 Kč měsíčně.