Pozadí stránky
Pozadí stránky

V Pokémon GO budete moci chytat legendární pokémony! Poradíme jak
24. 7. 2017 9:56 | Martin Havlíček

V Pokémon GO budete moci chytat legendární pokémony! Poradíme jak

Už ode dne, kdy byla hra Pokémon GO vypuštěna poprvé do světa, se internetem šíří úvahy na téma „legendární pokémoni“. Objeví se někdy ve hře? Nebo už tam jsou, ale zatím nikdo žádného nechytil? Dokonce jsme viděli „zaručeně pravé“ obrázky od hráčů chlubících se, že se jim Mew, Zapdose nebo jiného z legendárních tvorů podařilo lapit.

Teprve po roce od spuštění hry máme konečně jasno. Legendární pokémoni ve hře nejsou, ale brzy budou! Jako první dostanou šanci tyto mocné tvory chytit návštěvníci festivalu Pokémon GO Fest v americkém Chicagu. Následně se začnou objevovat po celém světě.

Nemyslete si ale, že si Articuna nebo Moltrese chytíte jen tak při venčení psa. Legendární pokémony bude možné získat pouze v rámci legendárních raidů, tedy jakéhosi hromadného „lovu“. Desítky hráčů se s pokémonem najednou utkají v epickém souboji. Bude-li poražen, zúčastnění hráči dostanou možnost pokémon chytit do pokéballu. Rozhodně to nebude jednoduché.

Pokud jste Pokémon GO ještě nezkusili, teď je ta nejlepší příležitost. Hra nedávno prošla rozsáhlou aktualizací, která přinesla spousty vylepšení a novinek. Naše tipy, jak se co nejrychleji dostat k nejlepším pokémonům, však platí stále.