Pozadí stránky
Pozadí stránky

Aplikace od O2 kompletně v novém
17. 7. 2017 13:56 | Jiří Langer

Aplikace od O2 kompletně v novém

Dnes byla v Google Play zveřejněna aktualizace aplikace „Aplikace od O2“, která je standardně předinstalovaná na vybraných telefonech v prodejní síti O2. Původním záměrem „Aplikace od O2“ bylo zjednodušit orientaci mezi našimi aplikacemi – sloužila jako adresář všech O2 aplikací.

Jaké novinky aplikace přináší?
Aktualizace přináší moderní kabát, ale přibylo také několik užitečných funkcí. Především se rozšířila nabídka doporučovaných aplikací. Můžete se podívat, jaké jsou nejlepší hry a aplikace v ČR. Postupně přidávané tematicky laděné výběry. Aktuálně například výběr nejlepších aplikací pro běžce. Vše je samozřejmě pravidelně aktualizováno a doplňováno.

Většina doporučovaných her a aplikací využívá model freemium. To znamená, že aplikace nebo hra jako taková je zdarma, ale zároveň je možná zaplatit za rychlejší postup nebo například odstranění reklam. Ideálně přes O2 vyúčtování.

Platba přes O2 představuje snadný, rychlý, a hlavně bezpečný způsob, jak platit za aplikace na Google Play. Samozřejmostí je také placení za prvky ve hrách, díky kterým můžete zlepšit svoje dosavadní výsledky ve hře, porazit přátele a stát se skutečnými mistry. Nastavení služby je velmi jednoduché.

Druhou velkou novinkou je integrace O2 Active blogu, kde jsou právě hry a aplikace hlavním tématem. Aktuálně se například můžete seznámit s kódy do Spotify, hrou ze světa Futuramy nebo s novinkou studia Supercell, které stojí za peckami jako Hay Day a Clash Royale.