Pozadí stránky
Pozadí stránky

Stáhněte si zdarma simulátor herní firmy Game Studio Tycoon 2!
14. 7. 2017 15:25 | Martin Havlicek

Stáhněte si zdarma simulátor herní firmy Game Studio Tycoon 2!

Před lety všichni kluci snili o tom, že se jednou stanou buď astronautem nebo popelářem. Dnes u dětí vítězí povolání herního vývojáře. Díky Game Studio Tycoon 2 si tento sen mohou splnit. Znalosti programování ani talent nejsou potřeba, Game Studio Tycoon 2 je hlavně o zábavě.

Kdybychom ji měli popsat jednou větou, řekli bychom, že je to hra o dělání her. Stanete se nezávislým herním vývojářem, který musí obstát v tvrdé konkurenci. Nejprve najmete zaměstnance, následně oslovíte investory a pokusíte se je získat na svou stranu a pak konečně začnete vymýšlet hry. Rozpočet je značně omezen. Musíte pečlivě volit, zda peníze alokujete na vývoj lepší grafiky nebo dáte přednost hratelnosti. Důležitý je také výběr správné platformy. Vyplatí se ještě vyvíjet hry pro herní konzoli „WorkStation 3“, když se spekuluje o oznámení jejího nástupce? A nebude výhodnější soustředit se na vývoj her pro mobily?

Stáhněte si zdarma simulátor herní firmy Game Studio Tycoon 2!

Názvy zařízení jsou sice smyšlené, ale design konzolí okamžitě prozradí, kde se tvůrci Game Studio Tycoon 2 inspirovali. Během své kariéry herního developera si projdete celou vývojovou linkou tohoto zábavního odvětví. Od primitivních, černobílých televizních her, přes herní konzole s vysokým rozlišením až po supervýkonné mobily současnosti. Teda pokud nezkrachujete….

Game Studio Tycoon 2 se běžně prodává za 85 Kč, nyní si však můžete hru stáhnout zcela zdarma. Ale pospěšte si, akce může každou chvílí skončit!