Pozadí stránky
Pozadí stránky

Na'vi potřebují odvážné hráče při obraně Pandory. Podívejte se na ukázku akce Avatar: Reckoning
19. 9. 2022 10:29 | Michal Burian

Na'vi potřebují odvážné hráče při obraně Pandory. Podívejte se na ukázku akce Avatar: Reckoning

Dva měsíce po zveřejnění filmečku na hrdinskou masivně multiplayerovou střílečku Avatar: Reckoning přichází minutové video, které nám nabízí možnost se s hrou blíže seznámit a podívat se, co na nás na záhadné planetě Pandora čeká.

Video ukazuje divokou krajinu mimozemské planety Pandory. Fanouškům prvního filmu Avatar budou některé scény dobře známé, včetně divokých mimozemských zvířat, proti nimž budete bojovat se svým hrdinou. Toho si vytvoříte podle svého, upravíte si jeho vzhled a vyberete si zbraně a vybavení, s nímž se do nebezpečného dobrodružství pustíte. Bojovat budete s nebezpečnou divokou zvěří a likvidovat stroje lidské korporace RDA. Při hraní by vám mělo záležet na místní fauně a obraně jednotlivých kmenů Na'vi.

Pokud by vám to nestačilo, můžete spolupracovat s jinými hráči, stejně tak proti nim bojovat v PvP bitvách. Při sledování videa si můžete vybavit hit Fortnite od společnosti Epic Games a post-apokalyptickou akci The Division od Ubisoftu.

Do světa, který vytvořil James Cameron, se podíváme brzy na chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy Android a iOS. Vydání se očekává do konce letošního roku, i s ohledem na prosincovou premiéru očekávaného druhého filmového dílu pojmenovaného Avatar: The Way of Water. Připomínáme, že souběžně s ním se natáčel Avatar 3, jenž v kinech uvidíme v roce 2024. V závislosti na tom, jak dobře si Avatar 2 a 3 povedou v kinech, mohou následovat další dvě pokračování.