Pozadí stránky
Pozadí stránky

Motokárové závody Mario Kart Tour budou poctivější
9. 9. 2022 11:02 | Michal Burian

Motokárové závody Mario Kart Tour budou poctivější

Oblíbené bezplatné motokárové závody s Mariem a jeho přáteli budou přístupnější a lepší. A teď nemáme na mysli přidání nových tratí nebo vylepšené ovládání – na tyto změny došlo dříve. Přesto bude spousta hráčů nadšena, protože společnost Nintendo se rozhodla ze hry odstranit dlouho kritizovaný gamblingový mechanismus a nahradit celý systém obchodem nazvaným Spotlight Shop.

Pro ty, co nevědí. Dříve jste si mohli ve hře kupovat speciální měnu a za tu poté z trubky tahal nejrůznější předměty. Potíž byla v tom, že předměty byly náhodné a šance na získání vzácnějšího předmětu, například postavičky, byla velmi, velmi mizivá. Tento nespravedlivý systém, jenž by se dal přirovnat k výhernímu automatu, bude teď nahrazen klasickým obchodem ve hře. V něm si za rubíny budete moci koupit motokáru, jezdce a další maličkosti.

Motokárové závody se tak stanou poctivější, všichni hráči totiž budou vědět, co za investované peníze do hry získají.

Změny v Mario Kart Tour nastanou začátkem října letošního roku. Kromě nich se ve hře objeví bitvy pro jednoho i více hráčů. Ty mají přinést další zábavu a zápolení. V bitvách budou k motokárám hráčům připojeny balónky. Vaším úkolem je prasknout balónky soupeřů a zároveň chránit své vlastní balónky. Tak hodně štěstí.

Mario Kart Tour zdarma stáhnete z Google Play pro Android a App Store pro iOS.