Pozadí stránky
Pozadí stránky

Do Old School RuneScape zamířila nová výzva
29. 8. 2022 7:29 | Nikola Levová

Do Old School RuneScape zamířila nová výzva

Věrní fanoušci masivně multiplayerové hry na hrdiny Old School RuneScape mohou jásat. Speciálně pro ně je připravena nová událost, která nese název Tombs of Amascut. Hráčům nabízí zajímavou výzvu v podobě nejobtížnějšího dungeonu. Ale nebojte, existuje spousta možností, které lze upravit tak, abyste si mohli zážitek zjednodušit. Nicméně, píle a odvaha jsou po dokončení náramně odměněny a těšit se můžete na hodnotnou kořist, ať už zbraně, zbroj nebo prsteny.

Spolu s touhle událostí do hry přichází nový systém vyvolávání, který umocňuje zážitek z každého dalšího nájezdu. Ještě před započetím nového kola si budete moci nastavit různé změny, které zásadně ovlivní sílu a odolnost nepřátel. To dělá průchod buď snadným, nebo neuvěřitelně těžkým.

Tombs of Amascut navazuje na úkoly z Beneath Cursed Sand a bude jen ve vašich silách zabránit Amascutovi dosáhnout jeho božského stavu. Celou misi lze rozdělit do čtyř základních oblastí – každá z nich má jedinečný typ boje a hádanky. Ty lze navíc plnit v libovolném pořadí, což ještě více přispívá k přizpůsobení.

Old School RuneScap je nová verze hitu RuneScape, který vyšel poprvé v roce 2007. Jedná se o fantasy masivně multiplayerovou hru na hrdiny zasazenou do otevřeného světa, který utvářejí jeho hráči. Vývojáři pravidelně vydávají nový obsah, o němž hlasují fanoušci.

Ve hře si vyberete vlastní cestu, hrát můžete jako osamělý dobrodruh, jenž hledá slávu prostřednictvím jednotlivých úkolů, nebo se spojíte s ostatními hrdiny a zanecháte ve světě svou stopu. Old School RuneScape nabízí 23 dovedností, které je třeba ovládnout, stovky úkolů plných příběhu a desítky jedinečných nájezdů a bossů, které je třeba porazit.

Hru můžete stahovat na Google Play nebo App Store.