Pozadí stránky
Pozadí stránky

Earth: Revival bude obsáhlá sci-fi střílečka s otevřeným světem
22. 8. 2022 8:46 | Adam Kurfürst

Earth: Revival bude obsáhlá sci-fi střílečka s otevřeným světem

Společnost Nuverse oznámila Earth: Revival, sci-fi titul pro mobily a počítače, který nabídne hru pro více hráčů v otevřeném světě. Příběh se píše roku 2112 na zničené planetě Zemi. Lidé se sice mimozemské invazi ubránili, ale proměna severního kontinentu v neúrodnou půdu, energetická krize a řádění příšer jsou problémy, jež zapříčinila.

Čeká na nás objevování a prozkoumávání všelijakých lokací. Patří mezi ně třeba zasněžená oblast Ragon Snow Peak, velkoměsto plné světel zvané Edengate nebo pouštní a velice drsná oblast Howling Gobi. Naštěstí nebudeme muset chodit jen pěšky, Earth: Revival umožní tvorbu vlastních dopravních prostředků.

Nebude to ale snadné, mimozemské kreatury na nás budou na každém rohu číhat a bude nutné se s nimi nějak vypořádat. S tím nám pomohou zbraně, vývojáři nám zatím odhalili útočnou a odstřelovací pušku, brokovnici, kladivo a luk. Všechny jsou vytvořené ve sci-fi duchu a nabízejí dvě speciální schopnosti. Zbraně samotné bude možné najít volně ve světě, případně si je budete moci vyrobit pomocí nasbíraných surovin.

Earth: Revival bude bohatý i na samotný obsah. Čekají na nás PvE nájezdy, týmové turnaje, nebo dokonce battle royale režim. Interagovat s ostatními hráči bude možné kdekoliv po světě, ale také ve speciálních sociálních centrech.

Vývojáři nám odhalili i další mechaniky, které nás v nadcházejícím sci-fi titulu čekají. Naše postava bude plně přizpůsobitelná, a kromě zbraní jí budeme moci přidělit i brnění nebo speciálního mazlíčka, jenž pomůže v boji s mimozemšťany. Pokusíme se také o výstavbu obří vesmírné základny.

Nudit se tedy rozhodně nebudeme. Earth: Revival dorazí v roce 2023. Podívejte se na trailer výše, abyste se seznámili s dobře vypadající grafikou a vesmírnými příšerami.

Earth: Revival bude obsáhlá sci-fi střílečka s otevřeným světem