Pozadí stránky
Pozadí stránky

Oblíbená počítačová hra plná závodů a bouraček dorazí na telefony
18. 8. 2022 13:05 | Adam Kurfürst

Oblíbená počítačová hra plná závodů a bouraček dorazí na telefony

Závodění ve videohrách je zábava, ale drsné srážky s jinými vozidly vše posouvají na vyšší úroveň. To potvrzuje i oblíbený titul Wreckfest, který si můžete zahrát na počítačích a herních konzolích. Nyní ale demoliční šílenství dorazí i na mobilní zařízení vybavená systémy Android a iOS.

Pojďme si ale trochu přiblížit mechaniky, jež dělají Wreckfest jedinečným. Titul se pyšní hlavně svou fyzikou, nárazy do soupeřů působí skutečně a dočkáte se přesně té akce, kterou chcete vidět. Pravidla nemají závody ani vylepšování vozidel. Na demoliční derby můžete vyrazit se speciálními nárazníky, ochrannými klecemi, bočními chrániči a dalšími prvky, které z vašeho auta udělají monstrum. Hmotnost a sílu ovlivníte přidáním železných pancířů. Na výběr navíc máte z evropských, amerických i asijských vozů.

Oblíbená počítačová hra plná závodů a bouraček dorazí na telefony

Když se chcete vrhnout na hraní, nabízí se tři možnosti: kampaň, hra pro více hráčů a speciální herní módy. V kampani se snažíte být nejlepší, sbíráte zkušenosti a odemykáte nová vozidla. S kamarády si pak můžete užít hru s vlastními pravidly. Jakmile vás přestane bavit seriózní závodění, můžete se vrhnout do akce s tříkolkami, školními autobusy a dalšími bláznivými vozidly.

Zábava zkrátka po několika hodinách hraní nekončí a vždy máte spoustu možností, jak zažít legraci. Wreckfestu se ještě letos dočkáme na telefonech. Kdyby vám dotykové ovládání náhodou nevyhovovalo, můžete využít ovladač, hra jej totiž bude podporovat. Je nutné podotknout, že vydavatelství HandyGames, které si vzalo port Wreckfestu na starost, má s převodem her na obrazovky telefonů zkušenost, a tak se pravděpodobně dočkáme plnohodnotného titulu, který nebude zadarmo.