Pozadí stránky
Pozadí stránky

V herním předplatným najdete oceňované české dobrodružství
14. 8. 2022 15:11 | Michal Burian

V herním předplatným najdete oceňované české dobrodružství

Pokud máte předplatné Google Play Pass na Androidu nebo Apple Arcade na iOS, tak si můžete bez dalších investic zahrát oceňované české dobrodružství od známého brněnského studia Amanita Design, autorů Machinária a Botaniculy.

O jakou hru jde? Je to dobrodružný animovaný titul Samorost 3, jenž je plný hlavolamů a miniher. Vydáte se v něm na kosmickou výpravu, prozkoumáte devět planetek, poznáte jejich podivné obyvatele a rozlousknete záhadu kouzelné flétny.

V herním předplatným najdete oceňované české dobrodružství

Samorost 3 je zhruba na 8 hodin, při hraní vás odreaguje hudba, zatímco vás malinko mohou potrápit hádanky. Nejde ale o nic, kvůli čemu by hrozilo poškození vašeho chytrého telefonu nebo tabletu.

Až Samorost 3 dohrajete, můžete se podívat na jiné hry od Amanita Design, ať už je to první a druhý díl Samorostu, nevšední Chuchel, Machinarium nebo Botanicula. A pokud neradi kupujete zajíce v pytli, tak Samorost 3 i Machinarium mají bezplatné demoverze.

Google Play Pass i Apple Arcade stojí 139 Kč měsíčně a nabízí sbírku zajímavých her bez reklam a nákupů v aplikacích. Pravidelně se ve službách objevují nové tituly, abyste stále mohli objevovat nové a nové herní zážitky.

Předplatné i jednotlivé hry můžete platit jednoduše a bezpečně přes O2 vyúčtování. Více zde.