Pozadí stránky
Pozadí stránky

Pirátský simulátor Abandon Ship nabízí fantasy prostředí s nestvůrami
24. 6. 2022 8:30 | Michal Burian

Pirátský simulátor Abandon Ship nabízí fantasy prostředí s nestvůrami

Máte chuť vydat se na širé moře, střílet z děla a plenit? Tak to se seznamte s nevšedním pirátským simulátorem ve fantasy prostředí s loděmi z doby plachetnic.

Hra se jmenuje Abandon Ship a zve vás na loď zvanou Age of Sail, kde se stanete kapitánem. Budete velet posádce, která vás bude doprovázet po celou dobu cesty. Ta zahrnuje prozkoumávání rozlehlých oceánů. Když narazíte na ostrov, můžete se vylodit a plnit jednotlivé mise.

Jen si dávejte pozor, vody jsou plné nepřátel v podobě jiných pirátských lodí a mořských příšer, které není radno podcenit. Svádět budete brutální taktické boje v různých tematických oblastech. Chybět dokonce nebude ani boj s loděmi duchů a obřími pavoukovci. Čekají vás oblasti plné jedovatých plynů, ledovců, kanibalů...

Ani počasí není ničím přítelem, očekávejte přílivové vlny, sněhové bouře, blesky, sopečné erupce... Kdykoliv můžete, je vhodné vylepšovat loď, abyste mohli lépe útočit, stejně tak se bránit.

Pamatujte, že smrt je trvalá. Když je vaše plavidlo zničeno, tak máte možnost využít záchranný člun a pokusit se znovu dostat zpět na vrchol pirátského života.

V Abandon Ship si můžete zahrát hlavní příběhovou kampaň zaměřenou na svržení kultu připomínajícího Cthulhu, režim volné hry o obnově odkazu vašich předků, kratší příběhy zaměřené na boj a další módy.

Abandon Ship je zdarma dostupný na Google Play pro Android, App Store pro iOS a Steam pro PC.

Pirátský simulátor Abandon Ship nabízí fantasy prostředí s nestvůrami