Pozadí stránky
Pozadí stránky

Květnová sleva na e-knihy 30% - Carter, Kinsella, Formanová a mnoho dalších!
9. 5. 2022 14:59 | Patricie Kolohnátková

Květnová sleva na e-knihy 30% - Carter, Kinsella, Formanová a mnoho dalších!

Máj není jen lásky čas nebo měsíc, kdy se slaví Den matek. Jde o další skvělou příležitost objevit jeden nebo víc příběhů, které nedokážete odložit. Právě proto jsme pro vás přichystali několik desítek bestsellerů a domluvili na ně 30% slevu.

V nabídce nechybí jeden z nejlépe hodnocených thrillerů Chrise Cartera, zfilmovaný román Sophie Kinselly, inspirativní rozhovory Aleše Palána Nevidím ani tmu, biografie Martiny Formanové či výborný debutový román Kateřiny Castañedy.

Ať už fandíte zvráceným sériovým vrahům, literatuře faktu, historii či románům, v Květnových 30% slevách najdete také Tenkrát v Hollywoodu Quentina Tarantina, samurajský historický román Taikó nebo román Konec starých časů od Carmen Kornové, které se přezdívá německá Elena Ferrante. Z naší výhodné květnové nabídky určitě vyberete.

Výhodné Květnové slevy platí jen do 18. 5.2022, tak si pojďte honem vybrat!

Květnová sleva na e-knihy 30% - Carter, Kinsella, Formanová a mnoho dalších!

ZLOBA

Chris Carter

Původní cena: 249,-    NYNÍ se 30% SLEVOU za 174,-

Žánr: Světová literatura, krimi, thriller

Šestý případ Roberta Huntera s fantastickým hodnocením čtenářů dostal jméno Zloba. A vy se ho bát nemusíte ani v případě, že jste se s tímto vyšetřovatelem zatím nepotkali. Na začátku vyprávějí je podivná autonehoda, jíž následuje zatčení muže, podezřelého ze sadistické vraždy.

Následující vyšetřování dovede tým FBI, který Huntera oslovil ke spolupráci, k sériovému vrahovi, co nejméně pětadvacet let unášel, mučil a vraždil oběti po celých Spojených státech. Podezřelý nicméně tvrdí, že je jen bílým koněm, který kryje obrovský labyrint lží a klamu. Jestli se mu dá věřit, jisté není, vy se ale můžete spolehnout, že ani tento případ od řezníka Chrise Cartera nebudete umět odložit.

Květnová sleva na e-knihy 30% - Carter, Kinsella, Formanová a mnoho dalších!

DOKÁŽEŠ UDRŽET TAJEMSTVÍ?

Sophie Kinsella

Původní cena: 169,-    NYNÍ se 30% SLEVOU za 118,-

Žánr: Světová literatura, román, pro ženy

Prozrazovat tajemství úplně neznámým lidem se může celkem vymstít. Přesvědčí se o tom Emma, které se donedávna celkem dařilo jak v práci, tak i v osobním životě. Jenže pak absolvuje doslova tragickou schůzku s jedním klientem a kariérní postup začíná mizet v nedohlednu. Po cestě domů se se svým trápením svěří fešákovi, co sedí v letadle vedle ní.

Už druhý den ráno se ukáže, že nešlo o neznámého cestujícího, ale o Jacka Harpera, šéfa firmy, pro níž Emma pracuje, a který se vydal na obhlídku britské filiálky. Pro Emmu, její nejlepší kamarádku Lissy i příšernou spolubydlící Jeminu to znamená začátek mnoha krkolomných náhod i bláznivých příhod. Jestli hledáte májovou pohádku, která byla také zfilmována, pojďte si pro ni!

Květnová sleva na e-knihy 30% - Carter, Kinsella, Formanová a mnoho dalších!

NEVIDÍM ANI TMU

Aleš Palán

Původní cena: 299,-    NYNÍ se 30% SLEVOU za 209,-

Žánr: Česká literatura, literatura faktu, biografie

Další skvělé dílo z pera Aleše Palána, které vyšlo v roce 2021, nabízí rozhovory s celkem šesti ženami, na které toho osud naložil víc, než by většina z nás byla schopná unést. Jsou to rozhovory o těch nejtěžších věcech, jaké mohou člověka potkat, přitom nejsou o bolesti a zklamání. Jsou o síle, která se rodí až v průběhu boje, hlavně ale o naději.

Příběhy, které tu publicista představuje, jsou až neuvěřitelně otevřené, niterné a upřímné. A i když se jednotlivé ženy od sebe liší - jedna je čerstvě plnoletá, druhé táhne na osmdesát, jedna žije ve městě, druhá na venkově - spojuje je to, jak jsou nezdolné. A vám dost pravděpodobně poskytnou velkou inspiraci, abyste se příště na život dívali jako na zpola plný hrnek. Publikaci doprovázejí snímky přední české fotografky Alžběty Jungrové, audioknihu pak načetla Hana Kofránková.

Květnová sleva na e-knihy 30% - Carter, Kinsella, Formanová a mnoho dalších!

NALAKUJ TO NARŮŽOVO

Martina Formanová

Původní cena: 179,-    NYNÍ se 30% SLEVOU za 125,-

Žánr: Česká literatura, biografie

Další autobiografický příběh, který navazuje na prózy Skladatelka voňavého prádla a Snědla dětem sladkosti, nazvala Martina Formanová Nalakuj to narůžovo. Středobodem je tu její muž Miloš, s jehož smrtí se tu vyrovnává.

S pomocí deníku tu autorka zpracovává smutek a bolest - s Milošem strávila celkem třiadvacet let a vychovala dva syny. Nechybí tu upřímnost, ale ani nadsázka a ironie. 

Květnová sleva na e-knihy 30% - Carter, Kinsella, Formanová a mnoho dalších!

ANDĚLIN POPEL

Frank McCourt

Původní cena: 239,-    NYNÍ se 30% SLEVOU za 167,-

Žánr: Světová literatura, román, biografie

Jaké bylo prožívání dětství a mládí ve 30. a 40. letech 20. století v Irsku, vypráví ve svém biografickém román Andělin popel Frank McCourt. Příběh, kde si občas vzpomenete na Poláčkovu klasiku Bylo nás pět, ukazuje velmi drsný život, ale také obrovskou sounáležitost i mnoho komických situací jedné irské rodiny.

Je tu smích, jsou tu smutné i dojemné scény, vy se ale hlavně od této výpovědi o minulém století nebudete moct odtrhnout. „Opravdu nádherný román o těžkém životě v Irsku ve 30. letech. Psaný je ale zároveň s notnou dávkou humoru, takže z toho nemáte až takové deprese. Doporučuji vsemi dvaceti,” napsala Vendulis na Databázi knih. Audioknihu načetl David Novotný.

Květnová sleva na e-knihy 30% - Carter, Kinsella, Formanová a mnoho dalších!

PRINCEZNA ALŽBĚTA

Alison Weirová

Původní cena: 299,-    NYNÍ se 30% SLEVOU za 209,-

Žánr: Světová literatura, historický román

Příběh Alžběty I., poslední tudorovské panovnice, to je Princezna Alžběta. První román ze série mapuje její kroky ještě předtím, než se z Alžběty stala královna. Líčí její dětství, kdy se jí klaněli coby králově dědičce. Ale také moment, kdy Jindřich VIII. popravil její matku Annu Boleynovou za údajnou nevěru.

Od té doby se dívka musí spolehnout jen sama na sebe, aby v temné době plné intrik a náboženských svárů mezi katolictvím a nově zrozeným protestantismem vůbec přežila. Nakonec to ale dokáže a dokonce se promění v nejslavnější a nejoblíbenější královnu. To už je ale jiný příběh. Autorkou Princezny Alžběty je historička Alison Weirová, a tak se kromě velmi čtivého románu můžete těšit i na naprostou faktickou správnost, díky níž mají její příběhy miliony příznivců po celém světě.

Květnová sleva na e-knihy 30% - Carter, Kinsella, Formanová a mnoho dalších!

VE STÍNU

Kateřina Castañeda

Původní cena: 209,-    NYNÍ se 30% SLEVOU za 146,-

Žánr: Česká literatura, román

Debutový román scénáristky a překladatelky Kateřiny Castañedy z loňského roku dostal jméno Ve stínu. Vypráví o dvou sestrách, z nichž je jedna krásná, chytrá, odvážná a úspěšná a druhá je její naprostý opak. Aspoň si to o sobě myslí Lidmila, která se celý život snažila dělat všechno správně, a na prahu třicítky zjistí, že se jí nedaří vůbec nic.

Spokojená není se vzhledem, prací, bydlením a dokonce ani se svým manželstvím. Její sestra Lenka má ale podle ní život naprosto dokonalý a všechno ještě dostala úplně zadarmo. A tak se rozhodne vydat na cestu za spravedlností a touhou po štěstí, postupně ale může ztratit víc, než by si kdy dokázala představit. Uvědomí si to včas, nebo už bude pozdě?

Květnová sleva na e-knihy 30% - Carter, Kinsella, Formanová a mnoho dalších!