Pozadí stránky
Pozadí stránky

Předprodej románu Bílá Voda zahájen!
12. 4. 2022 13:09 | Kateřina Neumannová

Předprodej románu Bílá Voda zahájen!

Předprodej románu Bílá Voda zahájen! Dlouho očekávaný román od K. Tučkové nyní v O2 Knihovně

Po deseti letech od vydání bestselleru Žítkovské bohyně se na českou literární scénu vrací oceňovaná spisovatelka Kateřina Tučková. I tentokrát se příběh vrací do minulosti, konkrétně do roku 1950, kdy komunisté nařídili odvléct všechny řádové sestry do sběrných klášterů. Autorka se v knize vydává do vesnice v pohraničních horách – Bílé Vody, kde je jeden z těchto klášterů skrývá temnou i bolestnou minulost. Díky předprodeji si již nyní můžete román Bílá Voda zakoupit v O2 Knihovně.

BÍLÁ VODA

Kateřina Tučková

Cena: 449,- 

Celých deset let psala a upravovala významná česká spisovatelka Kateřina Tučková román Bílá Voda. Inspirací jí byla právě zapomenutá vesnice ukrytá na hranicích Polska, která dala knize název. Nejvíce autorku ovlivnil tamní internační klášter, kde byly během totality drženy ženy z řeholnických řádů.

A právě se svéráznou sestrou Evaristou, která do kláštera přišla jako mladá řeholnice v osudovém roce 1950, se o desítky let později setkává hlavní postava knihy. Přijíždějící Lena Lagnerová začne rozplétat fascinující i dramatický příběh mučené a komunistickým režimem ponižované řeholnice. Lena pochopí, že démoni minulosti klášter neopustili ani po dekádách. A že jsou součástí i jejího osudu.

Předprodej dlouho očekávaného románu Bílá Voda začíná v O2 Knihovně již dnes 12. dubna, oficiální start prodeje je od 20. dubna. Díky předprodeji čtenář získá třetinu celé knihy o týden dříve, a zbytek knihy se pak načte s oficiálním spuštěním 20. dubna.

Také jste se nemohli dočkat přelomového románu o víře, silných ženách a číhajícímu zlu? Nová kniha od Kateřiny Tučkové Bílá Voda je už tady!

Předprodej románu Bílá Voda zahájen!