Pozadí stránky
Pozadí stránky

Z Výbušných koťátek je mobilní hra a vznikne i seriál
19. 4. 2022 17:04 | Michal Burian

Z Výbušných koťátek je mobilní hra a vznikne i seriál

Populární desková hra Výbušná koťátka (v originále Exploding Kittens) se dostává do rukou Netflixu, který má větší plány s mobilní karetní hrou a připravuje i animovaný komediální seriál pro dospělé.

Na mobilní hru nebudeme muset čekat dlouho. Pro Android a iOS vyjde už během května letošního roku a bude zdarma dostupná pro předplatitele Netflixu.

Hra se drží hratelnosti, kterou všichni fanoušci Výbušných koťátek znají a milují, ale s několika zvraty. Ty představují několik nových karet. Jednou takovou je Radar, jenž hráčům prozradí, kde se v balíčku nachází další Výbušné koťátko. Druhá karta se jmenuje Flip-Flop a umožní změnit pořadí v balíčku.

V tiskové zprávě Netflixu se o tom nepíšeme, máme ale podezření, že Netflix vezme již existují hru Exploding Kittens, která se prodává za necelých 50 korun, a akorát ji přidá do své mobilní aplikace.

Nicméně, Netflix má zajistit pravidelné obohacování hry o nový obsah a mechaniky, které budou navazovat na seriál. Zatím se můžete těšit na možnosti pro jednoho hráče i více hráčů. Plus ve hře nebudou žádné reklamy a možná bude v češtině.

Předplatitelé Netflixu si bez reklam a dalších poplatků mohou zahrát například tituly Stranger Things: 1984, Dungeon Dwarves, Arcanium: Rise of Akhan nebo Card Blast.

Co se seriálu týče, tak ten očekávejte v roce 2023 a dabingu se ujmou hvězdy jako Tom Ellis (Lucifer), Abraham Lim (The Boys), Lucy Liu (Elementary), Ally Maki (Toy Story 4), Mark Proksch (What We Do In The Shadows) a Sasheer Zamata (Woke).