Pozadí stránky
Pozadí stránky

Mobilní verze střílečky DOOM konečně opravena
22. 1. 2020 9:14 | Martin Havlíček

Mobilní verze střílečky DOOM konečně opravena

Vydání her Doom a Doom II na mobilu bylo nečekaným dárkem k 25. narozeninám této legendární herní série. Po pomyslném rozbalení nás ovšem čekalo spíše nepříjemné překvapení. Současný vydavatel totiž napasoval do stařičkých her přihlašovací formulář, který nešlo přeskočit. Pokud jste si chtěli zahrát Dooma na mobilu, museli jste se chtě nechtě zaregistrovat do jakési online komunity.

Nadšení z návratu klasiky tak rychle odpadlo a na vydavatele se snesla kritika. Ten ovšem promptně zareagoval slibem, že šlo o omyl a že v budoucnu tuto nepříjemnou obstrukci ze hry odstraní. Svůj slib nakonec dodržel, takže nyní je možné přihlašovací formulář skutečně přeskočit. Boji proti pekelným démonům tak již nic nebrání!

Víte, že… Za aplikace, hry, ale taky za nákupy her na Google Play a App Store nemusíte platit kartou? Pokud „kreditku“ nemáte nebo se ji zdráháte zaregistrovat v online obchodě, můžete si zvolit platbu přes operátora. Nákup aplikace se objeví ve vašem měsíčním vyúčtování!

Pro pamětníky to bude nostalgický návrat a pro hráče mladších ročníků mohou interaktivní výklad z historie videoher. Všechny jistě potěší, že kromě základní hry, obsahuje nová verze také přídavný obsah. U prvního dílu je to datadisk The Flesh Consumed a u dvojky výběr nejlepších hráčských levelů The Master Levels.