Pozadí stránky
Pozadí stránky

Plaťte s Twisto a dostanete 10 % zpět z každé platby kartou!
5. 11. 2018 11:13 | Martin Havlíček

Plaťte s Twisto a dostanete 10 % zpět z každé platby kartou!

Nedávno jsme rozepsali pět důvodů, proč se vyplatí platit Twistem. Dneska přihodíme šestý – cashback 10 % z platby kartou. Sice ne z každé platby (takové zázraky nedokáže ani Twistus), ale i tak jde o nabídku, kterou vám žádná banka nedá.

Jak to funguje?

1. Nejprve si vyberete tři obchodníky, u kterých často nakupujete. Meze se nekladou. Může to být supermarket, fastfood, benzínka… Prostě co vás napadne.

2. Potom si zaregistrujete Twisto účet a objednáte si kartu. Měsíčně vás to vyjde na 49 Kč (nebo 99 při variantě Premium), přičemž první tři měsíce máte zdarma.

3. Pak už jenom nakupujete! Z každé platby u vybraných obchodníků kartou Twisto dostanete 10 % zpátky na účet. A to až do konce listopadu.

Kde je háček? Nikde. Po třech bezplatných měsících můžete kartu klidně zrušit. Žádnou pokutu nedostanete, ani nepůjdete do pekla. Jenom přijdete o část výhod, které placená služba nabízí. Nadále však můžete využívat benefity bezplatného tarifu Online, to znamená především rychlé nákupy jedním kliknutím s odložením splatnosti (15. den následujícího měsíce s možností dalšího odložení o měsíc).

Kromě bezplatného tarifu Online a Standard za 49 Kč má Twisto také Premium za 99 Kč, s nímž získáte cestovní pojištění pro celou rodinu, ještě prodlouženou splatnost a mimo jiné výhodný kurz při nákupech v zahraničí, ať už přímo nebo při nákupech na netu.