Pozadí stránky
Pozadí stránky

5 důvodů, proč se vyplatí platit s účtem Twisto
17. 9. 2018 11:15 | Martin Havlíček

5 důvodů, proč se vyplatí platit s účtem Twisto

Twisto je všudypřítomné…. V reklamách k nám promlouvá finanční mesiáš Twistus, který nás spasí před složenkami, a na stránkách e-shopů se čím dál častěji zjevuje tlačítko s téčkem a lákavou možností odložit platbu o čtrnáct dní. Co to ale vůbec je to Twisto a proč se vyplatí tenhle účet používat?

Ve zkratce: Twisto je platební metoda, která se dá používat v českých i zahraničních e-shopech, a díky kartě nebo chytrému náramku také v obchodech kamenných. Vše je propojeno s mobilní apkou, kde máte přehledně všechny své výdaje. Ty hlavní přednosti spočívají v něčem jiném:

1. Registrace trvá jen pár minut

Nemusíte se táhnout někam na pobočku, stačí kliknout na tlačítko na webu a zaregistrovat se pomocí mailu nebo Facebooku. Po ověření účtu dostanete platební apku a různé výhody. Účet je zdarma, ale existují i placené tarify, se kterými získáte například platební kartu nebo bezdotykový platební náramek.

2. Složenky zaplatíte jednoduše jejich vyfocením

A nejen složky, ale taky faktury. Funguje to skoro jako zázrak. Vezmete do ruky mobil, vyfotíte složenku a Twisto se postará o její zaplacení. Peníze nejdou z vašeho bankovního účtu, ale z Twisto účtu. S Twistem se pak vyrovnáte následující měsíc.

3. Můžete odložit platbu až o 45 dní

Odložení plateb je asi největší bonus. Při nákupech ve vybraných e-shopech a platbách Twisto kartou neplatíte ani korunu. Zatím. Účet vyrovnáte až za dva týdny nebo až za 45 dní, pokud se zaregistrujete. Odložení platby je zdarma. Výhodou je také jednoduchost placení – nemusíte opisovat číslo karty nebo nic takového, prostě kliknete na logo Twista a přihlásíte se ke svému účtu.

4. Při nákupu ušetříte

Na webu Twista najdete seznam českých i zahraničních obchodů, kde získáte při platbě Twistem automaticky slevu. Ušetřit můžete od AlieExpressu až po ZOOT.

5. Vyřídí za vás reklamace

Reklamační proces může být hotové peklo. Vy ale máte na své straně Twista Splatitele, který vyřeší reklamace za vás. Samozřejmě za předpokladu, že jste na e-shopu platili přes Twisto nebo jste použili v obchodě kartu či náramek.