Pozadí stránky
Pozadí stránky

Nové módy i zbraně. Střílečky Fortnite a PUBG Mobile prošly masivním vylepšením
17. 8. 2018 12:05 | Martin Havlíček

Nové módy i zbraně. Střílečky Fortnite a PUBG Mobile prošly masivním vylepšením

Válka mezi PlayerUnknown’s Battlegrounds a Fortnite propukla už před několika měsíci, ale vojáci… tedy vývojáři nepolevují a neustále zásobují obě hry novinkami. Do Fortnite se s poslední aktualizací vrátil Playground mód, v rámci něhož můžete bez ohrožení prozkoumávat jindy nebezpečný ostrov. Zábavu si užijete taky s novou zbraní v podobě Compact SMG. Nejvíce jsme ale ocenili technické vylepšení týkající se aktualizací. K tomu, abyste stáhli stovky megabajtů updatu, už není potřeba civět na hlavní obrazovku a čekat, než se data stáhnou. Hru je možné přepnout do pozadí, aniž by byl proces aktualizace přerušen.

A jak to vypadá na pomyslné druhé straně barikády? I PUBG má nový mód. Takzvaný War Mode se vrací k dlouholetému standardu online stříleček. Nevyhrává ten, kdo zůstane na bojišti jako poslední, nýbrž hráč nebo tým s největším počtem bodů. Ty získáváte za poranění nebo eliminaci nepřítele, samozřejmě. Pokud někdo sejme vás, tak se po chvilce opět vrátíte do hry. Vynikající k tréninku nebo prostě k zahnání dlouhé chvíle.

War módem výčet novinek jen začíná. Update přinesl také novou zbraň – odstřelovačku SLR – a motivační úkoly, za jejichž splnění budete odměňováni tituly a oblečky. Pokud hrajete hlavně v týmu, tak vás bude zajímat nový klanový systém. Můžete vytvářet klany a soupeřit s ostatními. K dispozici jsou i klanové mise a obchod.

Víte, že… Za nákupy her na Google Play nemusíte platit kartou? Pokud „kreditku“ nemáte nebo se ji zdráháte zaregistrovat v online obchodě, můžete si zvolit platbu přes operátora. Nákup aplikace se objeví ve vašem měsíčním vyúčtování!

Vedle toho bylo do hry přidáno a „vytuněno“ spoustu drobností, od animací, přes ovládací rozhraní až po chat. Pokud jste na PUBG zanevřeli, je na čase aktualizovat a dát hře další šanci. Aktuální verze posouvá zábavu na novou úroveň!