Pozadí stránky
Pozadí stránky

Oceňovaná adventura Life is Strange konečně i na Androidu. Zahrajte si ji zdarma!
25. 7. 2018 16:23 | Martin Havlíček

Oceňovaná adventura Life is Strange konečně i na Androidu. Zahrajte si ji zdarma!

Life is Strange není žádnou novinkou. Na PC a herních konzolích vyšla už v roce 2015. Dva roky na to následovalo pokračování s podtitulem Before the Storm, které svým příběhem předchází událostem v původní hře. Letos jsme se dočkali jednohubky The Awesome Adventures of Captain Spirit. Nový hrdina, nový příběh, ovšem stejný svět, a hlavně podobný herní styl.

Co je ale důležitější, konečně vyšla mobilní verze první hry! Příběh vás zavede do prostředí střední školy Blackwell Academy. Nečekejte však interaktivní Beverly Hills 90210. Děj se sice točí kolem problémů středoškoláků, ovšem má mnohem temnější nádech. Deprese, šikana, sebevražda a také záhadné zmizení jedné ze studentek.

I hlavní hrdinka je studentkou. Řekli bychom, že jde o takovou normální, sympatickou holku, jenže Max v sobě už v první epizodě tohoto interaktivního seriálu objeví schopnost přetáčet čas. Ostatně, vyzkoušejte si to sami! První epizodu z celkem pěti si můžete stáhnout zdarma. Zbytek vás vyjde na necelé tři stovky. Investici doporučíme hlavně těm, kdo ovládají angličtinu. Life is Strange je především o příběhu a bez znalosti jazyka si hru nebudete moci naplno vychutnat.

Víte, že… Za nákupy her na Google Play nemusíte platit kartou? Pokud „kreditku“ nemáte nebo se ji zdráháte zaregistrovat v online obchodě, můžete si zvolit platbu přes operátora. Nákup aplikace se objeví ve vašem měsíčním vyúčtování!

Mobilní verze byla přizpůsobena dotykovým displejům, ale podporuje také připojený ovladač. Aspoň tedy na Androidu, majitelé iPhonů mají v tomto smůlu.