Pozadí stránky
Pozadí stránky

Kam na fesťák? Zeptejte se Spotify!
2. 8. 2018 9:15 | Martin Havlíček

Kam na fesťák? Zeptejte se Spotify!

Léto patří hudební festivalům!  Není víkendu, kdy by se nějaké české, moravské nebo slezské město nerozdunělo v rytmu hudby. Zorientovat se v tak bohaté nabídce není snadné. Proto Spotify spojilo síly se službou Festicket a představilo službu Festival Finder.

TIP! Aktivujte si Spotify Premium na O2 a získáte 3 měsíce služby zdarma. Nemluvě o výhodách plynoucí z předplatného Premium: hudba bez reklam, možnost přeskakovat písničky, offline přehrávání, vysoká kvalita zvuku a mnoho dalšího.

Tento „vyhledávač festivalů“ využívá data ze Spotify k doporučení desítky festivalů, jejichž program by se vám mohl líbit. Není to žádná věda. Stránka prostě porovná seznam vašich nejoblíbenějších interpretů s line-upy festivalů po celé světě. Výsledkem je jednoduchý přehled fesťáků a seznam vašich oblíbenců, kteří na nich budou vystupovat. Chválíme, že bere i v potaz i menší české fesťáky. Ale ocenili bychom nějaké filtry, abychom například mohli vybírat konkrétní země. Zkrátka, Arctic Monkeys máme rádi, ale do Švédska za nimi nepojedeme…