Pozadí stránky
Pozadí stránky

World of Warships: Blitz se otevírá novým hráčům
17. 1. 2024 19:51 | Michal Burian

World of Warships: Blitz se otevírá novým hráčům

Bezplatná námořní hra World of Warships: Blitz se u příležitosti svých šestých narozenin otevírá novým hráčům. Společnost Wargaming připravila přepracovaný tutoriál, aby se s hrou rychle mohli seznámit hráči, kteří ji ještě neznají. Přepracovaný tutoriál je určen pro začátečníky a dle autorů byl vytvořen tak, aby poskytl základní informace a umožnil pochopit herní mechanismy.

„Pro ty, kteří se vydávají na svou první cestu, slouží tutoriál jako navigační průvodce a pokrývá základní aspekty, jako je ovládání lodí, bojové strategie a správa zdrojů. Zajišťuje, aby každý nový kapitán mohl bez obav vyplout a byl připraven kvalifikovaně brázdit moře,“ uvádí společnost Wargaming.

Zítra, 18. ledna, navíc ve World of Warships: Blitz začíná oslava 6. výročí. Do hry se dostane unikátní francouzský prémiový křižník Dupleix. Britský letadlový křižník Tier X Premium Eagle bude možné získat také prostřednictvím klíčů udělovaných v herních událostech. Vedle toho byla přidána spousta prémiových lodí za zvýhodněnou cenu a díky dalším aktualizacím se jedná o dosud největší oslavu výročí.

World of Warships: Blitz bezplatně stáhnete z Google Play Store a Apple App Store pro Android a iOS. Pokud hrajete raději na počítači, tak tam najdete World of Warships. Na konzolích PlayStation a Xbox je potom dostupný World of Warships: Legends.

World of Warships: Blitz se otevírá novým hráčům

World of Warships: Blitz se otevírá novým hráčům