Pozadí stránky
Pozadí stránky

Devil May Cry: Peak of Combat přináší zběsilou akci
15. 1. 2024 20:38 | Michal Burian

Devil May Cry: Peak of Combat přináší zběsilou akci

Pokud do svého chytrého telefonu nebo tabletu hledáte zajímavou akční hru, tak pro vás máme tip v podobě jedné novinky. Devil May Cry: Peak of Combat je rychlá rubačka, která vychází ze známe série Devil May Cry od japonské společnosti Capcom. Mobilní hra zdědila frenetickou akci a vzrušující bojový styl.

Fanoušci Devil May Cry i noví hráči jsou lákání na klasické postavy této série a možnost čelit nejikoničtějším bossům. Při pohlcujících kombech ale nesmíte zapomínat na strategické dovednosti. Jinak můžete také rychle prohrát.

Devil May Cry: Peak of Combat přináší zběsilou akci

Devil May Cry: Peak of Combat vznikal ve studiu nebulajoy pod dohledem lidí z Capcomu. Díky tomu máte zažít kouzlo akční her Devil May Cry na svém mobilním zařízení s operačním systémem Android a iOS. Kromě známých postav nechybí ani známe oblasti, včetně Bloody Palace, Skyfall Well a Mystery Solving.

Ve videu může soubojový systém vypadat složitě. Navzdory tomu je ovládání jednoduché a mělo by se vám rychle dostat do krve. Hrát můžete proti protivníkům ovládaných umělou inteligencí, stejně tak vyzkoušet své schopnosti proti jiným hráčům v PvP režimu.

Devil May Cry: Peak of Combat zdarma stáhnete z Google Play Store a Apple App Store.